Ligger betraktelig foran skjema

Gode nyheter for Arthur Melo etter låroperasjonen.

Arthur Melo fikk til sammen bare 13 minutter på banen for Liverpool før han fikk en avrivning i en quad-muskel, en av de store musklene på fremsiden av låret, under trening den 3. oktober. Altså dagen før hjemmekampen mot Rangers.

Brasilianeren gjennomgikk en operasjon påfølgende helg, og da ble det meldt at midtbanespilleren tidligst ville være tilbake i trening i midten av januar.

Nå melder imidlertid Simon Jones i Daily Mail at Arthur ligger langt foran skjema i rehabiliteringen, og kan være tilbake i trening allerede rundt nyttårstider.

26-åringen kom til Liverpool på lån fra Juventus på transfervinduets siste dag. Han fikk muskel-avrivningen i en periode der han la inn ekstra treningsøkter for å komme raskt i form.

Brasilianeren gikk glipp av preseason med Juventus, og ønsket å ta igjen tapt terreng for å etablere seg i Liverpool. Etter operasjonen fikk han beskjed om at han måtte belage seg på minst tre måneder på sidelinjen før han kunne begynne å trene som vanlig igjen.

Er på plass i Dubai

Arthur er med Liverpool til Dubai, og nyter det varme været i Midt-Østen under Liverpools treningsleir.  

Midtbanespilleren startet rehabiliteringen hjemme i Brasil, og jobbet hardt der i håp om å kunne bli med til Dubai for å fortsette rehabiliteringen der. Det klarte han.

Både spillerens personlige team og Liverpools klubbleger er nå, ifølge Daily Mail, veldig optimistiske med tanke på at Arthur kan være i god kampform igjen når vi skriver slutten av januar. Liverpool kommer naturlig nok ikke til å forhaste seg, og ta noen risiko med ham, men fire måneder fra operasjonen til første kamp virker nå å bli vesentlig kortere.

Arthur har benyttet tiden mens han har gått skadet til å ta engelskundervisning, for at det skal bli lettere for ham å kommunisere med sine lagkamerater i Anfield-klubben når han nå snart begynner å trene sammen med dem igjen.