David Lynch:«Liverpool utelukker ikke flere kjøp i januar, men Fernandez blir ikke ett av dem»

Enzo Fernandez ser ikke ut til å bli Liverpool-spiller i det kommende transfervinduet.

I går meldte den portugisiske avisen A Bola at Newcastle allerede har fått avslått et bud på Enzo Fernandez, og Benfica-ledelsen hadde i den forbindelse gitt uttrykk for at de fryktet at den styrtrike nordøst-klubben skulle utløse utkjøpsklausulen til midtbanespilleren. En utkjøpsklausul som lyder på 105 millioner pund.

Flere andre medier rapporterer samtidig at Chelsea også står klare til å utløse utkjøpsklausulen, og London-klubben regnes nå som favoritter til å sikre seg argentineren.

I den forbindelse opplyser den den pålitelige journalisten David Lynch til Liverpool.no at Liverpool FC ikke utelukker flere spillerkjøp i januar, i tillegg til Cody Gakpo, men Lynch slår fast at Enzo Fernandez ikke blir ett av disse kjøpene.

– Følelsen er at Liverpools navn bare blir brukt som en brikke i spillet rundt Fernandez. Liverpool kommer til å gå all in for Jude Bellingham til sommeren, sier Lynch til Liverpool.no.

Bellingham har topp-prioritet

Transferguru Fabrizio Romano slår også fast at Bellingham fortsatt er Liverpools topp-prioritet til sommeren, men Borussia Dortmund ønsker ikke å selge den engelske landslagsspilleren i januar.

Romano skriver at Liverpool fortsatt ønsker å hente inn en midtbanespiller til i det kommende transfervinduet, og vurderer sine alternativer. Ifølge Lynch blir dette altså ikke Fernandez.