– Tsimikas er en av mine favoritter her i verden

Harvey Elliott har feriert med Kostas Tsimikas på Maldivene i pausen.

En av de spillerne vi kunne se var tidligst på plass i Dubai der Liverpool skulle ha sin treningsleir, var Harvey Elliott. Han var på plass nesten en uke før lagkameratene, som kom på mandag.

Før den tid har Elliott vært på ferie på Maldivene i Indiahavet, som en rekke Liverpool-spillere har denne pausen. 19-åringen var der sammen med lagkamerat Kostas Tsimikas, og det ble godt dokumentert på sosiale media.

– Han er en utrolig fyr, og en av mine favoritter her i verden. En herlig fyr, som har en flott familie rundt seg. Så det var hyggelig at jeg fikk tilbringe tid med ham, gå ut og spise og ha en fin ferie. Han er godt selskap, for å si det forsiktig!, sier Elliott til Liverpoolfc.com

– Han er bare full av liv, og dersom du er nedfor eller ikke er i humør på morgenen, så er han der og full i energi. For en fyr, og for en spiller, sier Elliott.

Som en ny ekstra pre-season

Liverpool er nå på treningsleir, og det kommer til å bli fysisk krevende. Det har det allerede vært, forteller Elliott.

– Jeg vil si at det er som å ha en helt ny pre-season, på nytt. Det er tøft når du kommer tilbake etter en pause, og komme inn igjen i alt. Guttene har gjort litt i ferien og holdt seg i best mulig form for å komme tilbake på trening, så nå handler det bare om å trene og være klar for siste del av sesongen, sier han.

– Det er fint å se guttene igjen. Vi har blitt som en familie innad i laget, og vi er der alltid for hverandre. Noen av guttene kom hit tidligere, og da møttes vi, gikk ut og spiste og slike ting. Det er alltid fint å ha den tilknytningen, som er viktig når du skal gå ut og spille kamp og på trening. Spillerne går så godt overens, og alle selv med ulike kulturer mingler og er sammen. Selv med ungguttene som er på vei opp – alle tar vare på dem og snakker med dem.

Liverpool spiller sin første kamp på treningsleiren på søndag kl. 15.00. Da er Lyon motstander.