– Jeg vil være her resten av livet

Harvey Elliott ser for seg et langt liv i Liverpool FC.

– Målet og drømmen er å være her resten av karrieren. Enten det er som spiller, trener eller som en mentor for unge spillere. Jeg vil være her i Liverpool FC resten av livet. Det føles som hjem, og familien har flyttet opp hit sammen med meg, sier Harvey Elliott i et intervju med Premier League Productions som er gjengitt av liverpoolfc.com

– Å være her for alltid er én ting, men på veien ønsker jeg også å oppnå så mye jeg kan sammen med laget. 

19-åringen, som signerte en ny langtidskontrakt i sommer, har fått mye spilletid denne sesongen og vært blant lyspunktene i de periodene hvor det har gått litt trått med de røde. I intervjuet sier han at det ikke finnes noe bedre sted å være enn hos Liverpool. 

– Det å kjøre forbi Anfield hver dag og så dra til treningsanlegget der jeg er rundt spillere i verdensklasse, gjør at det ikke finnes noe bedre. 

Har familien i ryggen

Elliott brukte lang tid på å finne godformen etter langtidsskaden forrige sesong, selv om det kom et tidlig lyspunkt da han scoret i cupkampen mot Cardiff på Anfield i vinter. Det var hans første mål i Liverpool-drakten. 

– Det var mye følelser i sving den dagen. Jeg forsøkte å nyte øyeblikket, og kjente mest på lettelsen. Jeg kunne bare gi slipp på alt som hadde med skaden å gjøre. Scoringen ble et utløp for det å føle seg fri igjen og å komme styrket ut av en vanskelig periode. Det var et spesielt øyeblikk å score i den første kampen tilbake etter fire og en halv måned ute, sier han. 

– Alt arbeidet betalte seg der og da, og det var beviset på at det lønner seg å stå på i vanskelige tider, legger han til. 

At den første scoringen kom på The Kop var en ekstra bonus. Som alltid satt en støttende familie på tribunen, og Elliott selv lever og ånder for de røde. 

– Det er alltid spesielt å komme hit - før som supporter og nå som spiller. Det blir bedre og bedre. Jeg lever ut guttedrømmen og er verdens lykkeligste mann, sier han.

Elliott har nå spilt 42 kamper for Liverpool, scoret fire mål og levert to målgivende pasninger. Over halvparten av kampene har kommet denne sesongen.