– Den harde jobben jeg har gjort betaler seg

Kostas Tsimikas var meget godt fornøyd med å bli kåret til banens beste spiller av UEFA da Liverpool spilte 3-3 mot Benfica.

Grekeren spilte en svært god kvartfinale mot Benfica, og var servitør ved to av Liverpools mål. Det første og det siste. 

– Vi ønsket selvsagt å vinne kampen. Men vi er fornøyd likevel, selv om vi ikke vant. Vi er klare for semifinalen, og nå må vi fortsette å jobbe hardt om vi skal nå våre mål, sier Tsimikas til Liverpoolfc.com.

Etter kampen ble venstrebacken kåret til banens beste spiller både av UEFA og Liverpool.no.

– Jeg er veldig, veldig glad. Jeg er glad for at jeg bidro med to målgivende pasninger. Den harde jobben jeg har gjort betaler seg. Dette gir meg ekstra motivasjon til å stå på videre, for å få spille mer for dette laget. Jeg nyter alltid å spille for denne familien. Jeg er veldig glad.

– Vi leverte en god prestasjon, selv om vi hadde noen svake øyeblikk i forsvar. Men vi gikk videre, og det er hva vi spilte for. Vi ønsket å vinne. Vi klarte det ikke, men det er greit. Vi må jobbe hardt dersom vi ønsker å vinne de neste kampene, og nå våre mål. 

– Det er alltid en fornøyelse å spille for dette laget. Jeg prøver alltid å gjøre mitt beste når jeg får sjansen. Jeg er alltid der for laget. Det er kamp om hver eneste plass, og jeg forsøker bare å gjøre det jeg kan. Jeg er veldig godt fornøyd med det. Hver gang jeg får sjansen, vil jeg stille opp og vise akkurat det.

Ser frem til semifinalene

Nå venter en ny semifinale i Champions League for Liverpool.

– Det er min største drøm å vinne Champions League. Det var ett av målene mine da jeg kom hit. Jeg har så veldig lyst til å klare det. Jeg vil jobbe hardt sammen med guttene for å nå det målet. Vi fortjener det på bakgrunn av all jobben vi legger ned hver dag. Vi skal gå for det.

Kampene kommer tett som hagl nå, og på lørdag skal det spilles semifinale i FA-cupen mot Manchester City.

– Alle i dette laget er klare for det. Vi er klare for enhver utfordring. Vi trener veldig, veldig hardt, og jobber veldig, veldig hardt. Det viser vi i hver enste kamp, uansett hvem vi spiller mot. Vi har de samme målene, spille godt og vinne kampene.

– Jeg ser frem til semifinalen på lørdag. Det blir en veldig tøff kamp, mot en veldig vanskelig motstander. Men vi har noen dager på oss til å forberede oss litt, og fokusere på denne kampen. Forhåpentligvis vinner vi.

Fikk sangen han etterlyste

Tsimikas har også endelig fått sin egen sang.

– Det er jeg veldig glad for. Jeg hører på den nesten hver eneste dag. Forhåpentligvis får vi høre at de synger den på tribunen også. Det er slike ting som gir deg ekstra motivasjon som spiller. Det var et veldig spesielt øyeblikk for meg da jeg hørte den første gangen.