– En spesiell dag

Tomålsscorer Sadio Mané sier det er en drøm å nå finalen i FA-cupen.

2022 har vært en eneste stor opptur for Sadio Mané så langt. Først vant han Afrikamesterskapet sammen med Senegal. Så ble det triumf i ligacupen med Liverpool. Så kvalifiserte han seg for VM i Qatar med landslaget. Og hele veien har han vært i form på banen. 

Lørdag viste han at oppturene har gitt selvtillit med en forestilling som ble belønnet med tier på spillerbørsen her på liverpool.no. To scoringer, som på hver sin måte var fantastisk, og en kamp der han gjorde livet meget surt for Manchester City. 

– En spesiell dag, sa Mané til BBC etter kampen. 

– Det var ikke en lett kamp - vi møtte et av de beste lagene i verden. Så vi ønsket selvsagt å vinne, og det er en drøm å gå videre til finalen. Det er vi veldig fornøyd med, sa han.

Drømmer om kvadrupel

Mané ville ikke snakke så mye om sine egne scoringer etter kampen.

– Jeg er veldig fornøyd med å score to mål for laget, men hele laget leverte en fantastisk prestason. Hver eneste spiller likte kampen fordi vi gjorde rett ting til rett tid, og det ga belønning, sa han.

– Vi begynte kampen veldig bra. Alle var på tå og vi presset dem høyt. Vi presset dem til å gjøre feil og fikk belønning. Det er Liverpool, det er måten vi spiller på. Selvfølgelig var det ikke lett for dem, sa Mané. 

Han fikk også spørsmål om det er realistisk å håpe på en kvadrupel. 

– Vi får se. Det er mange kamper igjen, men vi skal gjøre for beste. Det er selvsagt en drøm. Vi skal gå for det og kjempe for det.