Spillerbørs og folkebørs etter semifinalen: Oppvisning i Klopp-fotball sendte Liverpool til finalen - da blir det tier på børsen!

Det ble spennende til slutt, men en fantastisk prestasjon gjør at drømmen om kvadrupelen lever. Her er vår spillerbørs fra Wembley.

Alisson Becker8

Blir ikke testet i det hele tatt før pause, med unntak av når han presses og slår et par slurvete pasninger. To viktige redninger når Jesus har muligheten etter hvilen. God på overtid når City presser på.

Trent Alexander-Arnold8

Høyrebacken er helt oppe i motstanders sekstenmeter og kombinerer med Thiago før 3-0. Strålende og har Phil Foden i lomma. Glimter til med en krempasning i ny og ne. Offensiv, sterk, robust og solid.

Ibrahima Konaté8

Scorer sitt tredje mål på tre kamper. Herlig i boksen. Et nummer for stor for Sterling. Trygg og god med ball. I ferd med å utfordre Matip.

Virgil van Dijk8

Et par skumle episoder i andre omgang der Jesus kommer gjennom, men det må man regne med mot City. Med kapteinsbindet rundt armen styrer han skuta. Stjeler ikke overskriftene, men er sjefen som holder laget sammen. Holder roen på overtid og bidrar med et par viktige klareringer.

Andy Robertson8

En innstilling og innsatsvilje som ingen i verden kan matche. Er overalt på sin side, og gir aldri opp. Må være et mareritt å spille mot.

Naby Keita9

For en kamp av Naby Keita. Dette må være hans beste i rødt. Vært i form lenge, men dette var enda et nivå opp. Verdens beste midtbanespiller i kontringspress? Helt rå i presset, og meget god med ball også, før han tas av etter 72 minutter.

Fabinho8

Får et latterlig gult kort når sniken Jesus lurer dommeren. Er ellers tilbake til sitt vanlige nivå etter at han slet på Etihad forrige uke - altså verdens beste i sin rolle.

Thiago Alcântara9

Det de to indreløperne leverer i dag må tas opp og brukes i undervisning når man skal lære unge managere, lag og spillere å spille Klopp-fotball. Er en kunstner med ball i tillegg til å være så god og smart i presset. Forarbeidet før 3-0 er så vakkert.

Mohamed Salah8

Litt ivrig når han går tidlig ved et par anledninger og havner i offside. Plager Aké og Zinchenko gjennom hele kampen og har noen fine kombinasjoner. Nære scoring når han lukter faren etter 72 minutter. En følelse av at det bare er detaljer som skal til før han er oppe i gullball-nivået han viste i høst. Burde nok spilt ballen på overtid.

Luis Diaz8

Fantastisk kamp av colombianeren, som kommer til å gi Joao Cancelo mareritt i natt. En arbeidskapasitet få kan matche, supplert med strålende avgjørelser og mye gjennombruddskraft. Byttes ut like før slutt.

Sadio Mané10

Hvis Thiago og Keita demonstrerte Klopp-fotball som indreløpere, gjorde Mané det i nierrollen. 2-0 er vakkert på sin måte fordi det kun er innstillingen og sulten som gjør at det blir scoring. 3-0 er vakkert fordi Mané, som er en av verdens beste spillere, banker inn en fantastisk volley. Fortsetter å herje med City etter hvilen. For en kamp av senegaleseren, som får sin fortjente hyllest når han byttes ut seks minutter før slutt.

Jordan Henderson

Kommer inn med energi og rutine de siste 20 minuttene. Liverpool mister litt kontroll på slutten, men det er ikke så rart når City er motstander.

Diogo Jota

Får de siste snaue ti minuttene på venstrekanten.

Roberto Firmino

Kommer inn for Mané de siste minuttene. Nære ved å score. Fint fremspill til Salah.

Curtis Jones

Får de siste minuttene og får nok mer spenning enn han hadde tenkt.

Jürgen Klopp10

Kan vurdere å trekke ham litt for at han risikerer å bytte litt spenning inn i kampen mot slutten, men han fortjener 10 på børsen. Ikke bare for denne kampen, men for at drømmen om kvadrupelen lever. Treffer fantastisk godt på kampplanen i dag og tar en enorm triumf.