– Blant de beste omgangene vi har spilt

Jürgen Klopp stolt over at Liverpool har tatt seg til FA-cupfinalen.

– Veldig stolt. Første omgang er blant de beste omgangene vi har spilt. Vi gjorde alt rett og scoret i riktige øyeblikk. Jeg elsket hvert sekund, sa Jürgen Klopp i et intervju vist på V4 etter 3-2-seieren over Manchester City på Wembley. 

Resultatet gjør at Liverpool er klare for sin første FA-cupfinale på ti år, og gir de røde muligheten til å vinne cupen for første gang siden 2006. 

Det ble spenning mot slutten slik det ofte blir mot City, men Liverpool holdt unna - og Klopp var ikke misfornøyd med det som skjedde etter hvilen. 

– De åpnet andre omgang med scoring. Deres kvalitet er utrolig, men vi hadde også våre øyeblikk og kontringer som vi ikke benyttet. Jeg har så stor respekt for deres kvalitet - det er så vanskelig å slå dem, men fordi vi har våre gutter har vi en mulighet, sa Klopp. 

Strålende fornøyd

Klopp avfeier at Liverpool i dag sendte en beskjed til City i tittelkampen. 

– Det eneste som har skjedd er at vi er i finalen. City visste nok at det kunne bli vanskelig, for det har alltid vært tette kamper mellom oss når begge lag har vært konsentrert, sa Klopp. 

Han får også spørsmål om kvadrupelhåpet lever. 

– Jeg kan ikke forstå at det snakkes om kvadrupel. Nå må de flytte enda en kamp. Jeg vet ikke om vi har en ledig uke før siste serierunde, sa han. 

– Vi er strålende fornøyd - vi slo verdens beste fotballag, og det er spesielt, sa Klopp. 

FA-cupfinalen spilles 14. mai og motstander blir Chelsea eller Crystal Palace. Liverpool skulle møtt Southampton den helgen, men kampen blir trolig nå flyttet til påfølgende midtuke.