Guardiola har allerede varslet at han vil gjøre som Klopp

Ting kan tyde på at Pep Guardiola vil gjøre som Jürgen Klopp og forlenge kontrakten.

Pep Guardiola har vært i Manchester City i seks år når vi kommer til sommeren, og da vil spanjolen bare ha ett år igjen av sin kontrakt. Men ting kan tyde på at Guardiola kommer til å gjøre som Jürgen Klopp gjorde med Liverpool denne uken - nemlig å forlenge kontrakten. 

Rivaliseringen mellom de to har allerede blitt omtalt som tidenes beste i toppdivisjonens historie, og det virker ikke som noen av dem er klare for å gi slipp på den spenningen helt ennå. 

Så langt har det ikke kommet noen konkrete tegn på at en Pep-forlengelse er på trappene, men for noen uker siden kunne ikke manageren vært veldig mye mer tydelig enn det han var på en pressekonferanse. 

For alltid

Guardiola ble lansert som mannen som kunne ta over som landslagssjef i Brasil etter at kontrakten hans med City går ut, men 51-åringen ville ikke høre snakk om det. 

– Ikke i dag, kom igjen. Jeg har kontrakt her og er så lykkelig. Jeg er villig til å bli her for alltid og kunne gjerne forlenget kontrakten med ti år, men dette er ikke rett øyeblikk. Jeg vet ikke hvor ryktene kommer fra, sa Guardiola, som tidligere skal ha hintet om at han én dag kunne tenke seg å bli landslagstrener.

Men foreløpig frister det altså ikke. I stedet ser han som Klopp ut til å forlenge oppholdet i en klubb der han allerede har vært lenger enn noe annet sted som manager.

«Supporterne har vært bekymret for om Guardiola vil forlate klubben neste sommer etter seks år i Manchester - han varte fire år i barndomsklubben Barcelona og tre år i Bayern München, og det har blitt spekulert i om han blir rastløs etter noen år i en klubb», skriver Manchester Evening News

Men i stedet ser det ut til at Pep vs Klopp-duellen er kommet for å bli - de er allerede de to managerne i Premier League som har sittet lengst i sine jobber.