– Kan ikke se noen svakheter

Tidligere Premier League-spillere i Villarreal er fulle av respekt for Liverpool - men de har også stor tro på å ta en ny skalp.

Francis Coquelin er en av mange tidligere Premier League-spillere som nå spiller for Villarreal i La Liga, og franskmannen håper selvsagt Champions League-eventyret fortsetter når Liverpool er motstander i semifinalen onsdag kveld. 

Samtidig er han klar på at dette trolig blir den største testen hittil for overraskelseslaget. 

– Liverpool er nok det laget i verden som er best til å presse. Jeg kan ikke se noen svakheter i deres lag. De angriper så bra, og nå har de også fått inn Ibrahima Konaté til å konkurrere med Joel Matip. De to backene er nærmest som angrepsspillere å regne, sier Coquelin til The Guardian

– De har to spillere som kjemper om gullballen i form av Mohamed Salah og Sadio Mané, og Luis Diaz ser allerede ut som han har vært der i fem år. De er Europas beste lag, men som fotballspiller ønsker vi selvsagt å spille en kamp som dette, sier den tidligere Arsenal-spilleren. 

Har troen på avansement

Den 30 år gamle midtbaneterrieren er full av pågangsmot før semifinalen. 

– Vi drømmer om å nå finalen. Vi vet at det blir vanskelig, men hele laget og hele byen er spente. Vi går til kampen med selvtillit. Vi slo ut Bayern München og Juventus og er her for å kjempe. Vi reiser ikke bare for å se Anfield, sier han. 

En annen Villarreal-spiller med erfaring fra en London-klubb er Serge Aurier, som spilte for Tottenham frem til kontrakten ble terminert like etter at 2021/22-sesongen var i gang. I et intervju med The Telegraph sier høyrebacken at han har stor tro på seier i semifinalen. 

– Alt kan skje. Liverpool er blant de beste lagene i verden, men det kommer ikke til å stanse oss fra å kjempe, sier Aurier. 

Onsdagens kamp på Anfield har avspark klokken 21.