Kan vinne to store titler på samme dag

For et par dager siden skrev vi om Luis Diaz, som med litt hell kan vinne hele seks trofeer denne sesongen. Slik sesongen utvikler seg kan han vinne to av dem på samme dag!

Luis Diaz har allerede en vinnermedalje rundt halsen etter at han var med på å vinne ligacupen med Liverpool i slutten av februar. 

Liverpool jakter en historisk kvadrupel. De er fire poeng bak Manchester City i kampen om ligatittelen, med en kamp mindre spilt når det gjenstår en måned av sesongen. De røde er også i finalen i FA-cupen, hvor de møter Chelsea på Wembley den 14. mai, og de er i semifinalen i Champions League, hvor de møter Villarreal over to kamper i slutten av april og begynnelsen av mai.

Med full uttelling vil Diaz vinne alle fire mulige trofeer med Liverpool på rekordtid!

Som om dette ikke var nok, kan det fort vanke to trofeer til for colombinaeren.

Angriperen ble som kjent hentet til Liverpool fra Porto under transfervinduet i januar. Diaz sin tidligere klubb leder nå den portugisiske serien med ni poeng med fire kamper igjen å spille. Det virker dermed bare å være et spørsmål om tid før Porto blir ligamestere. Før overgangen til Liverpool for tre måneder siden spilte Diaz 18 ligakamper for Porto, og det kvalifiserer til en vinnermedalje dersom hans tidligere klubb skulle gå til topps.

Cupfinalen i Portugal spilles samme dag som siste ligarunde i England

Torsdag vant Porto den andre semifinalen i den portugisiske cupen 1-0 over Sporting, og dermed 3-1 sammenlagt. Det betyr at Porto møter Tondela i finalen, og er enorme favoritter til å ta hjem cuptrofeet. Diaz spilte tre kamper for Porto i cupen før overgangen til Liverpool, og vil derfor være berettiget til en vinnermedalje dersom Porto vinner den hjemlige cupen for 18. gang i klubbens historie.

Den portugisiske cupfinalen spilles søndag 22. mai klokken 18.15. Dette er samme dag som siste ligarunde spilles i Premier League, hvor Liverpool har hjemmekamp mot Wolverhampton klokken 17.00.

Luis Diaz har dermed i teorien muligheten til å vinne to store trofeer, Premier League og Taca de Portugal, på samme dag, ja faktisk med bare drøy times mellomrom!