Med litt hell kan Luis Diaz sikre seg tidenes fotball-jackpot

Luis Diaz kan vinne utrolige seks trofeer denne sesongen.

Luis Diaz har allerede en vinnermedalje rundt halsen etter at han var med på å vinne ligacupen med Liverpool i slutten av februar. Det tok altså bare en måned som Liverpool-spiller før det første trofeet var i hus for 25-åringen.

Liverpool jakter som kjent en historisk kvadrupel. De er ett poeng bak Manchester City i kampen om ligatittelen, når det gjenstår seks ligarunder. De røde er også i finalen i FA-cupen, hvor de møter Chelsea på Wembley den 14. mai, og de er i semifinalen i Champions League, hvor de møter Villarreal over to kamper i slutten av april og begynnelsen av mai.

Med full uttelling her vil Diaz vinne alle fire mulige trofeer med Liverpool på rekordtid!

Som om dette ikke var nok, kan det imidlertid vanke to trofeer til for colombinaeren.

Viktig semifinale i kveld

Angriperen ble som kjent hentet til Liverpool fra Porto under transfervinduet i januar. Og selv om de er slått ut av Champions League, så gjør Porto det særdeles bra hjemme i Portugal.

Diaz sin tidligere klubb leder nå den portugisiske serien med ni poeng med fire kamper igjen å spille, etter at Sporting Lisboa tapte for byrival Benfica søndag kveld. Det virker dermed bare å være et spørsmål om tid før Porto blir ligamestere. Før overgangen til Liverpool for tre måneder siden spilte Diaz 18 ligakamper for Porto, og det kvalifiserer til en vinnermedalje dersom hans tidligere klubb skulle gå til topps.

I tillegg er Porto i semifinalen i den portugisiske cupen, hvor de leder 2-1 fra den første kampen mot Sporting før returoppgjøret i kveld. Vinneren vil møte enten Mafra eller Tondela i finalen, og vil dermed være enorme favoritter til å ta hjem cuptrofeet.

Diaz spilte tre kamper for Porto i cupen før overgangen til Liverpool, og vil derfor være berettiget til en vinnermedalje dersom Porto vinner den hjemlige cupen for 18. gang i klubbens historie.

Skulle Diaz vinne alle disse seks trofeene i løpet av bare fire måneder vil han bli historisk, og setter en rekord det nærmest vil være umulig å slå.