Håp om en ny kontrakt med klubbens viktigste brikkeFSG-presidenten er på Merseyside for forhandlinger med Klopp om en ny avtale

Liverpool FC ønsker å forlenge, og manageren har gitt hint om at han er villig til å bli i klubben lenger.

Jürgen Klopp sin kontrakt med Liverpool går ut etter 2023/24-sesongen, og det har lenge virket som at den planen er satt i stein – etter den sesongen skal han gi seg.

Men etter at Klopp de siste månedene har hintet om at han kanskje kunne tenke seg å bli i klubben enda lenger, skal Liverpool nå ha håp om at han kan skrive under på en ny avtale. Paul Joyce i The Times rapporterer at klubben vil gå i forhandlinger med manageren.

Fenway Sports Group-president Mike Gordon kom til Liverpool på onsdag før semifinalen mot Villarreal, og en av prioriteringene hans for turen er å diskutere en kontraktsforlengelse med manageren.

Ifølge Chris Bascombe i The Telegraph håper Liverpool at de kan sikre manageren frem til 2026.

Agent og eier var på plass

Klopp sin agent Marc Kosicke var også på Anfield, og satt bare noen seter bortenfor Gordon, skriver Joyce.

Det er Gordon som leder forhandlingene på vegne av eierne, og klubben har blitt oppmuntret av managerens positive hint om sin fremtid. Han har alltid blitt sett på som den perfekte manageren for Liverpool, og de har ønske om at han skal bli sittende så lenge han er komfortabel i jobben.

Det var også Gordon som kom til Merseyside sist Klopp skrev under på en ny kontrakt, i desember 2019.

Klopp har litt over to år igjen av sin nåværende avtale. Nylig snakket han om hvor tappet han følte seg etter den krevende fjorårssesongen, da Liverpool hadde en skadekrise uten like, men klarte å kapre tredjeplassen etter en sesong med spill foran tomme tribuner.

Etter sommeren har han vært full av energi, og har løftet laget sitt til nye høyder. Han har hintet at fremtiden avhenger om han vil ha energien til å fortsette i jobben.

En endelig avgjørelse fra Klopp vil være avhengig av om Pep Lijnders og Peter Krawietz også ønsker å fortsette. Dersom dette skulle skje, vil det gi absolutt alle i og rundt klubben et vanvittig løft foran den siste og avgjørende måneden av sesongen..