– Carvalho vil raskt vise hvorfor Liverpool har kjøpt ham

Om litt over én måned blir Fabio Carvalho Liverpool-spiller, og gjenforent med Harvey Elliott.

Liverpool og Fulham kom til slutt til enighet om en overgangssum som kan stige til 7,7 millioner pund for 19 år gamle Fabio Carvalho.

I sesongen som har gått var han svært sentral for et Fulham-lag som vant Championship og rykket opp, og scoret elleve mål og hadde åtte målgivende for London-klubben.

Når han kommer til LFC 1. juli, vil han bli gjenforent med Harvey Elliott. De to kom opp gjennom Fulhams akademi, og neste sesong er de begge Liverpool-spillere.

– Fabio er en fin fyr i tillegg til å være en stor spiller, så jeg tror ikke jeg trenger å si så mye om ham. Jeg er sikker på at han veldig raskt vil vise hvorfor Liverpool har kjøpt ham, sier Harvey Elliott i et intervju med thisisanfield.com.

– Han er definitivt en spiller for fremtiden. At jeg kan spille med ham igjen, og forhåpentligvis dele bane med ham som i «gamledager» er flott. Forhåpentligvis kan vi begge vise hvorfor vi fortjener å spille sammen, og være på banen samtidig, sier han.

– Han har alt

Elliott mener vi kommer til å få se en ung spiller som har alt som skal til for å bli en toppspiller.

– Han har alt, for å være ærlig. Dersom han ikke hadde hele pakken ville ikke Liverpool kjøpt ham. Han har arbeidsmoral, ferdighetene, teknikken, skuddet, dribleferdighetene. Han har hele pakken, sier han.

Liverpool har ikke planer om å låne ut 19-åringen denne sesongen. Han skal være en del av førstelagstroppen. Denne sesongen har han stort sett spilt i en sentral offensiv midtbanerolle, men han har også spilt ute mot venstre.

– Han vil være en flott tilvekst til laget. Jeg er så spent på å se ham igjen etter tre lange år. Jeg skal sørge for at jeg tar meg av ham, og får ham involvert med en gang, sier Elliott.

– Han er delvis portugisisk, så han kan få et godt forhold til Jota og flere andre. Jeg er sikker på at han vil finne seg godt til rette, og jeg vil hjelpe til for at han passer inn i laget.

Elliott er 2003-modell, mens Carvalho er født i 2002. I et intervju med Liverpool Echo sier han at det var Carvalho han trivdes best med da de spilte aldersbestemt fotball.

– Han var den jeg likte best å spille sammen med da jeg var yngre. Vi har alltid hatt et godt samarbeid, både på og utenfor banen, har han sagt til Echo.