– Det var et enormt resultat, og en enorm prestasjon

Jürgen Klopp var strålende fornøyd – og veldig lettet – etter at laget hans snudde 0-1 til 2-1-seier.

Liverpool fikk det veldig tøft mot Aston Villa, men nok en gang viste laget strålende karakter og slo tilbake og vant den tøffe bortekampen på Villa Park.

Det betyr at håpet om ligatittelen fortsatt lever. Nå skal Manchester City spille to ganger før Liverpool skal i aksjon neste gang i ligaen, borte mot Southampton på 17. mai.

– Det var et enormt resultat, og en enorm prestasjon, sa Jürgen Klopp til Sky Sports sin utsendte reporter etter kampen.

– Etter alle kampene vi har spilt, lørdagen og endringene. Vi hadde ingen god start da Aston Villa gjorde alt for å ta oss. Vi trengte tid for å sette opp midtbanen, og tilpasse oss. Da vi begynte å spille fotball kunne du se hvilke svakheter Aston Villa hadde i sitt system.

Hyller mentaliteten

– Vi fikk det til, og jeg er veldig stolt over guttene, sa Klopp videre.

Han vil ikke bruke kampprogrammet som noen unnskyldning, og mener det er lagets prestasjoner som er grunnen til at det er så tøft som det er.

– Dersom jeg begynner å synes synd på oss så har vi et problem. Jeg synes ikke vi skal bruke det som en unnskyldning, vi har skapt våre egne problemer med å kvalifisere oss til alle finalene. Det er positivt, men så klart vanskelig, sier han.

Han fikk spørsmål om tittelkampen og Manchester City.

– Jeg vet ikke. Vi kan ikke gjøre så mye mer. Jeg tror flere tenkte at dette kunne bli et nytt bananskall eller der vi skulle slite, men måten guttene løste det på er utmerket. Nå har vi en dag lenger på oss, det er tirsdag, og lørdag spiller vi finale. Det vil bli tøft, men vi vil være klare til lørdag, sa manageren.