Spillerbørs og folkebørs etter Aston Villa - LiverpoolLederne bak sto frem – gulldrømmen skal få leve en stund til!

Liverpool har ikke gitt opp denne ligatittelen riktig ennå!

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker8

Nære på å gjøre en kjempetabbe i førsteomgangen, men redder seg inn. Gjør en strålende redning når Danny Ings plutselig får sjansen etter at Liverpool har tatt ledelsen!

Trent Alexander-Arnold8

Slår dødballen til 1-1-målet. Strålende innlegg til Keita som burde lagt på til 2-1. Godt frisparksforsøk etter pause, og flere gode involveringer med sin gode høyrefot. En veldig god kamp.

Joël Matip8

Kjemper, står igjen og scorer det viktige utligningsmålet tidlig i kampen. Har veldig bra kontroll etter de kaotiske åpningsminuttene, og starter som vanlig flere angrep med å ta ballen med seg frem. Den offsidefellen til Liverpool kan gjøre en nervøs en del ganger i løpet av en kamp – men du verden så imponerende den er.

Virgil van Dijk9

Er våken som en angriper i Villas boks når han har den målgivende til Matips utligningsmål. Redder seg mesterlig inn igjen når Coutinho slår tunnel på ham etter pausen og kunne skapt en stor sjanse. For en forsvarssjef. Ollie Watkins ble etterhvert sjanseløs – og bare måten han styrer den bakre fireren på. Det er verdens beste midtstopper vi har der bak.

Kostas Tsimikas7

Får vist frem innleggsfoten sin på godt og vondt i førsteomgangen. Har en ekstremt viktig inngripen som stopper Ollie Watkins etter pause. Løfter seg når de røde tar ledelsen, og bruddene hans skaper flere farlige kontringer for de røde.

Fabinho6

Går fra å være overalt i starten, til å bli litt shaky og den en veldig aggressiv Villa-midtbane sikter seg inn mot på midtbanen. Ser ut til å ha fått en strekk på baksiden av låret. Da kan sesongen være over... Tas av banen etter 29 minutter.

Naby Keita6

Burde så absolutt ha scoret på stillingen 1-1, når han ikke får stokket beina og bommer på ballen. Det er en rekke lovende tendenser, men det blir bare nesten. Mot den aggressive Villa-midtbanen blir han litt for lett i duellene og løper seg inn i trøbbel. Ligger nede og holder seg til lysken dypt inne på overtiden. Forhåpentligvis er han fin til innspurten!

Curtis Jones6

Spiller en ganske god førsteomgang. der han får en god skuddmulighet mot et Villa-forsvar i ubalanse, uten at han treffer godt nok Flere gode initiativ, og god på ta med seg ball, men det blir mye nesten. Forsvinner utover i andreomgangen før han tas av banen etter 62 minutter.

Sadio Mané8

Kommer til en meget god heading i førsteomgangen, og har også en ball i nettet som er korrekt annullert for offside på Diaz før pause. Mange smarte bevegelser. Scorer det viktige 2-1-målet når han viser hvilken spiss og avslutter han er, med et perfekt hodestøt på Diaz sitt overraskende innlegg. Nær også ved å score sitt andre ti minutter etter, men den heades bort fra streken.

Diogo Jota6

Må ofte gå dypt i banen for å involvere seg. Har et par gode involveringer som kommer etter innlegg der han prøver å sette opp lagkameratene. Er tredje sist på ballen på Liverpools scoring, og er god etter 2-1-målet, men når du spiller spiss for de røde settes det store krav!

Luis Diaz7

Veldig aktiv på høyrekanten, og i perioder er han som et angrep alene som aldri gir Villa-forsvarerne fri. Forsvinner litt ut av kampen før han plutselig får litt rom og kan utfordre Mings. Da viser han sin fantastiske klasse og slår et perfekt innlegg til Sadio Mané som gir de røde ledelsen! Tas av banen etter 72 minutter.

Jordan Henderson7

Kommer inn for Fabinho etter en halvtime, og spiller i den dype midtbanerollen – det begynner å bli en stund siden sist. Gjør en grei jobb mot et veldig aggressivt Villa-lag. Dersom Fabinho er ute en stund får han en svært viktig rolle i innspurten.

Thiago Alcântara

Kommer inn for Curtis Jones etter 62 minutter når Liverpool jakter et ledermål. Det målet kom heldigvis!

Mohamed Salah

Kommer inn for Luis Diaz etter 72 minutter. Kommer nesten alene med keeper med sin første involvering! Virker veldig spillesugen, og den toppscorertittelen vet vi at han drømmer.

Jürgen Klopp7

Kanskje hadde han ikke noe valg – med det kampprogrammet og en FA-cupfinale til helgen – da han valgte å spare så viktige spillere som Thiago, Henderson, Salah og Robertson fra start. Men Liverpool-manageren gamblet og vant, selv om Fabinho-skaden er utenfor hans kontroll og kan bli kostbar.