Tuchel sa han trengte et «mirakel». Det ser det ut til at han får

Mateo Kovacic sin skade er ikke så alvorlig som først antatt.

Torsdag kunne vi se at N’Golo Kanté var tilbake på trening, og kan bli klar til FA-cupfinalen etter tre uker på sidelinjen. Det var en positiv nyhet for Chelsea, etter at Mateo Kovacic hadde blitt utsatt for en veldig stygg takling i onsdagens kamp mot Leeds United.

Thomas Tuchel sa etter kampen at Kovacic var en av spillerne som ville startet i FA-cupfinalen på Wembley, og at han trengte et «mirakel» for å få ham klar, ettersom det var samme ankel som han tidligere har slitt med.

Nå ser det ut til at han får mirakelet sitt. The Times rapporterer at skaden ikke er så alvorlig som først antatt.

Trener fredag

The Times melder at Kovacic etter planen skal trene på fredag, dagen før finalen.

Taklingen fra James skjedde etter 24 minutter ut i kampen på Elland Road. Den kroatiske midtbanespilleren gjorde et forsøk på å fortsette, men måtte tas av banen seks minutter senere.

Dersom Kovacic blir klar, kan Chelsea stille med en midtbane med Jorginho, Kanté og Kovacic. Det er en stor oppgradering på midtbanen det har vært snakk om de siste dagene med Ruben Loftus-Cheek og Jorginho.

Liverpool må klare seg uten Fabinho mot Chelsea, og det er ventet at Jordan Henderson vil ta den dype midtbanerollen. Jürgen Klopp må så velge mellom Thiago Alcantara, Naby Keita, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones om hvem som tar de to andre plassene.

FA-cupfinalen mellom Liverpool og Chelsea spilles lørdag kl. 17.45, og vises på V 4 og Viaplay.