– Vi må forbedre oss litt, så vi kan vinne med større margin

Alisson Becker er smertelig klar over at målforskjellen kan bli helt avgjørende for hvor ligatittelen havner denne sesongen.

Foran Manchester Citys bortekamp mot Wolverhampton i kveld står både Liverpool og Manchester City med 86 poeng i Premier League. De lyseblå har en kamp mindre spilt, og tre mål bedre målforskjell, 89-21 mot 89-24.

Liverpool kom tilbake og vant 2-1 over Aston Villa, etter at vertene tok ledelsen tidlig i kampen. Men selv om Liverpool klarte å snu kampen, og ta de tre poengene, er ikke målvakt Alisson Becker helt fornøyd.

– Dette er Premier League, og det er alltid vanskelig å møte et skikkelig godt lag på bortebane. Aston Villa spilte veldig bra, og ga 100 prosent. De har kvalitetsspillere på laget, og er et intenst lag å spille mot. Vi slapp inn et tidlig mål, og det er noe vi må unngå i fremtiden. Vi må forbedre oss litt, så vi kan vinne med større margin. Men de tre poengene var selvsagt alt som betød noe i denne kampen, uttaler Liverpool-keeperen til Liverpoolfc.com.

Alisson er glad for at laget har en Sadio Mané i scoringshumør. Senegaleseren ble matchvinner på Villa Park.

– Sadio er utrolig, og hjelper laget hele tiden. Jeg tror han har fått enda mer selvtillit etter at han ble Afrikamester. Han scorer mål og hjelper oss i kampene, selv om han spiller i en annen posisjon enn han har vært vant med. Han er en fantastisk spiller for oss, og jeg er veldig glad for at han er på laget mitt.

Forsvaret fikk litt å bryne seg på mot Villa, men sett bort fra en scoring som strengt tatt burde ha vært annullert for offside, holdt gjestene stand mot et ivrig vertskap.

– De forsøkte alt for å få ett poeng. De hadde sine sjanser, og vi måtte forsvare oss lidenskapelig. Det gjorde vi, og vi klarte å få et godt resultat.

Ser frem mot finalen

Sesongen går nå mot slutten, og Liverpool har bare to ligakamper igjen å spille. Men før det skal det spilles FA-cupfinale mot Chelsea på Wembley kommende lørdag.

– Noen ganger er du sliten. Da må du fokusere litt ekstra. Vi må gi alt vi har. Du finner vanligvis enda litt mer energi et sted. Vi ser at alle spillerne våre spiller med høy intensitet. Vårt lag er et lag som må spille med denne lidenskapen, for da gir vi hverandre ekstra energi.

– Jeg ser virkelig frem til FA-cupfinalen. Dette er et trofé som vi som gruppe ikke har vunnet ennå. Det ønsker vi å gjøre noe med. Det var et av målene våre da sesongen startet, og nå er vi i finalen. Vi har en god mulighet til å vinne trofeet, og vi skal gi 100 prosent i et forsøk på å gjøre det.