Monaco-manageren gleder seg til å få bruke sommersigneringen fra Liverpool

Tirsdag ble Takumi Minamino offisielt klar for Monaco.

Tirsdag kom bekreftelsen om at Liverpools toppscorer i de hjemlige cupene forrige sesong er solgt. Monaco betaler 13 millioner pund for Takumi Minamino, i en avtale der prislappen kan stige til 15,5 millioner pund. Nøyaktig det dobbelte av det Liverpool betalte RB Salzburg for 2,5 år siden.

Onsdag la han ut en siste hilsen til Liverpool-supportere på Instagram

«Jeg var så glad da jeg kom til Liverpool-familien for to og et halvt år siden, men nå er tiden inne for å dra. Jeg hadde en fantastisk periode her og vil aldri glemme den enorme støtten jeg fikk fra dere alle på Anfield. Jeg ønsker dere alt godt», skriver han.

Paul Mitchell er sportsdirektør i Monaco, og har en fortid i RB Leipzig, så han vil kjenne godt til en spiller fra Red Bull-systemet.

Philippe Clement har snakket om hvor mye han ser frem til å jobbe med 27-åringen.

– Vi hadde ham veldig høyt på listen vår, og det er en spiller vi har kjent til lenge. Jeg har mange planer om hvordan jeg skal bruke ham, sier Monaco-sjefen ifølge getfootballnewsfrance.com

Veldig anvendelig spiller

Minamino ble brukt i en rekke ulike roller i Liverpool, og det var en av grunnene til at Monaco så gjerne ønsket å få tak i ham.

– Fordelen med ham er at han kan være effektiv i mange ulike roller og posisjoner. Det er interessant å ha slike spillere i angrep, som kan skape ting, og det gjør at vi kan gjøre forandringer på systemene uten problemer, sier han videre.

Men Minamino kommer ikke til å slutte seg til Monacos sesongoppkjøring umiddelbart. Han har praktiske ting som må ordnes først.

– Han vil komme her på slutten av treningsleiren. Han har ting han må ordne i Japan, men jeg tror han vil være med oss fredag 9. juli, sa han videre.

Vi ønsker selvsagt Minamino lykke til i Ligue 1!