Nå legges det ny gressmatte på Anfield

Det skjer en del på Anfield i sommer.

I mars måned hadde vi en artikkelserie om gressmatta på Anfield, som ikke var så grønn som vi har vært vant med å se den.  

Det var ikke bare fargen på gresset – underlaget virket også ujevnt, og spillerne slet til tider med å få pasningsspillet til å sitte.

Det skal sies at det hadde vært en ekstrem belastning, og kampene hadde kommet veldig tett før dette, og banen så mye bedre ut etter landslagspausen i mars.

I sommer har det vært konserter på Anfield, med Rolling Stones, Elton John og Eagles, som alle spilte i juni. Det vil nok også ha gått utover gresset, og nå skiftes gresset ut.

Legger ny matte

Thisisanfield.com har noen ferske dronebilder av Anfield, der vi kan se at gressmatten nå byttes ut. I tillegg er det mye nytt å se på Anfield Road End-siden, der de tydeligvis har jobbet godt i sommer. Den nye tribunen skal stå helt klar neste sommer. 

Kvaliteten på gresset er noe Jürgen Klopp har vært veldig opptatt av. Han var sentral da Liverpool byttet gressmatten i 2017, da han mente banen var for «treg». Klubben har også fått på plass et veldig moderne vannings- og dreneringssystem.

Liverpool har sesongens første hjemmekamp mot RC Strasbourg i pre-season 31. juli. Så går det 14 dager til første ligakamp på Anfield, når Crystal Palace kommer 13. august.