Skadeoppdatering fra Jürgen Klopp:Alex Oxlade-Chamberlain har pådratt seg en alvorlig hamstring-skade

Jürgen Klopp bekrefter at engelskmannen vil være ute i en lenger periode. Caoimhin Kelleher er tilbake i spill om to til tre uker.

Sent fredag kveld kom Liverpool Football Club og Jürgen Klopp med en oppdatering på skadesituasjonene til Alex Oxlade-Chamberlain og Caoimhin Kelleher. Duoen var ikke med resten av troppen til Tyskland og Østerrike.

Førstnevnte skadet seg etter et skudd mot Crystal Palace under Asia-turneen, og siden har det ikke kommet noe særlig med nyheter angående engelskmannen. Oppdateringen som nylig kom var ikke gode nyheter for ham eller Liverpool.

– Det vil ta tid med Oxlade (Chamberlain). Det er en alvorlig hamstring-skade og det vil ta lenger tid. Det er en hamstring, og vi hater å si dette, men slikt skjer fra tid til annen og nå har Ox fått en slik type skade, sa Klopp på den andre delen av torsdagens pressekonferanse.

GODT I GANG: Alex Oxlade-Chamberlain var på vei til å treffe en god form da skaden inntraff for drøye to uker siden.

GODT I GANG: Alex Oxlade-Chamberlain var på vei til å treffe en god form da skaden inntraff for drøye to uker siden.

Jürgen Klopp kom også med en oppdatering angående Caoimhin Kelleher. Det har ikke blitt sagt noe særlig om irens skade tidligere, selv om han har vært ute av hele oppkjøringen til Liverpool.

– Caoimhin (Kelleher) følte noe etter landslagskampene og alle i det medisinske apparatet der sa at det ville være vekke til oppkjøringen, sa tyskeren.

Det var ikke akkurat det scenarioet som ble realiteten. Kelleher har ikke vært på gressmatten siden landskampene i juni. Mot Manchester City i Community Shield lørdag kveld er det Adrian som skal stå i mål for Liverpool. Alisson er også ute med en mindre skade.

– Han kom tilbake og under den første treningen kjente han det igjen. Vi sjekket han og alt var ikke så bra som Caoimhin tenkte. Han er nok tilbake igjen om to til tre uker.