– Det er utrolig å være på plass

Angriperen beholder nummeret sitt fra Fulham.

Endelig har Liverpool FC gitt oss en oppdatering på Fabio Carvalho.

Vi har ventet lenge, men nå har Liverpool FC endelig offisielt bekreftet og vist frem 19-åringen. Liverpool betalte 5 millioner pund, pluss mulighet for ytterligere 2,7 millioner pund for å sikre seg unggutten fra Fulham.

Forrige sesong scoret han 10 mål og hadde sju målgivende for et Fulham som vant Championship, og han er tiltenkt en rolle i Jürgen Klopps førstelagstropp denne sesongen. Mandag stiller han til første dag av sesongoppkjøringen på AXA Training Centre i Kirkby.

Han har valgt draktnummer 28 i klubben – det samme nummeret som han brukte i Fulham.

– Det er utrolig å være på plass

Liverpool var nær ved å sikre seg Carvalho allerede i januar, men rant tiden ut, og overgangen gikk i vasken. Nå er hovedpersonen selv veldig glad for å være på plass.

– Det er bare utrolig å være her i en av de største klubbene i verden, om ikke den aller største. Jeg er bare glad for å være her, og kan ikke vente på å komme i gang, sier Carvalho i sitt første intervju med Liverpoolfc.com

– Når du hører at Liverpool er interessert i deg, er det bare én ting du tenker på, og det er å komme dit og være rundt laget. Forhåpentligvis kan jeg oppnå store ting her, sier spilleren som både har portugisisk og engelsk statsborgerskap.

Han forteller at Jürgen Klopp var en avgjørende faktor.

– Jeg snakket med alle, og med manageren, og alt føltes så naturlig. Når ting blir kommer så naturlig blir det bare mye enklere å ta avgjørelsen.

Det kommer mer Carvalho-stoff utover dagen!