Carvalho er blant spillerne som stiller til første dag av sesongoppkjøringen

Liverpool har offentliggjort listen over de 19 spillerne som kommer til første dag av pre-season.

Mandag starter sesongoppkjøringen for Liverpool FC, og det er dagen da spillerne skal gjennom tester og undersøkelser før alvoret starter med forberedelsene til neste sesong.

U21-spillere på akademiet har allerede vært i gang en stund, og nå er det førstelagsspillerne sin tur. Men det gjelder ikke alle. Det er kun 19 spillere som stiller til første dag av oppkjøringen. Spillere som var med i landskamper i juni har fått fri frem til neste lørdag – før de blir med på ture til Thailand og Singapore.

Det gledelige er at to av sommerens tre kjøp er på plass, og at vi trolig for første gang får se Fabio Carvalho i helrødt. Han ble offisielt Liverpool-spiller på fredag, men vi har så langt ikke fått vite draktnummer eller sett ham avbildet i verdens peneste fotballdrakt.

Nyinnkjøpte Calvin Ramsay fra Aberdeen er også blant de 19 spillerne som kommer mandag, ifølge listen LFC har offentliggjort.

Disse stiller - og disse kommer senere

Dette er listen over spillere som kommer:

Målvakter: Caoimhin Kelleher, Adrian
Forsvar: Ibrahima Konaté, Joel Matip, Joe Gomez, Ben Davies, Nat Phillips, Calvin Ramsay, Neco Williams, Rhys Williams, Sepp van den Berg
Midtbane: Jordan Henderson, James Milner, Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain
Angrep: Harvey Elliott, Fabio Carvalho, Luis Diaz, Roberto Firmino,

At Mohamed Salah ikke kom til å være på plass før litt senere var vi klar over. Det gjelder også Darwin Nunez, som spilte kamper for Uruguay i juni da Liverpool kjøpte ham.

Dette er de 12 førstelagsspillerne som kommer senere:

Målvakt: Alisson Becker
Forsvar: Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Kostas Tsimikas, Andy Robertson
Midtbane: Fabinho, Naby Keita, Curtis Jones
Angrep: Mohamed Salah, Darwin Nunez, Diogo Jota, Luis Diaz

Liverpool spiller sommerens første preseasonkamp mot Manchester United tirsdag 12. juli kl. 15.00. Den kampen vises på Viasport 1 og Viaplay.