Jürgen Klopp etter seieren:– Adrian spilte en fantastisk kamp. Mr. Supercup

Jürgen Klopp hyller sisteskansen for en veldig god kamp mot Manchester City, og nyter øyeblikket som Community Shield-mestere.

De røde slo Manchester City 3-1 på King Power Stadium i kveld etter scoringer av Mohamed Salah, Darwin Nunez og Trent Alexander-Arnold. Det var kanskje ikke det viktigste trofeet som ble vunnet i kveld, men det er alltid fint å starte sesongen på best mulig måte.

Jürgen Klopp, som var veldig aktiv på sidelinjen i løpet av kampen, er veldig fornøyd med å vinne et trofe, selv om det kanskje ikke er så veldig viktig.

– Det føles veldig bra akkurat nå, men vi vet at det ikke er det viktigste trofeet denne sesongen. Vi nyter øyeblikket, i en turnering vi ikke har vunnet enda, sier Klopp til Viaplay etter kampslutt.

Du kan se hele intervjuet i bunnen av saken.

HYLLET AV KLOPP: Adrian var involvert i Liverpools baklengs, men spanjolen hadde flere gode redninger mot Haaland og co.

HYLLET AV KLOPP: Adrian var involvert i Liverpools baklengs, men spanjolen hadde flere gode redninger mot Haaland og co.

Mener Fulham-kampen blir vanskeligere

Før kampen var Liverpools tyske trener redd for at de røde ikke kom til å være i topp form i Community Shield-finalen mot Manchester City. Det tar tyskeren tilbake i etterkant.

– Intensiteten overrasket meg. Det er topp, topp, topp kamp. Begge lagene brukte virkelig det de hadde tilgjengelig. Jeg tror det var en interessant kamp å se på, mener Klopp.

I løpet av kampen hadde Manchester City og Erling Haaland flere gedigne muligheter til å score, men det var Liverpool som kom best i gang på King Power Stadium. Liverpool-treneren mener det var en fortjent seier til de røde. Han skryter også av Liverpools sisteskanse.

– Vi scoret målene og slik er det bare. De hadde sine sjanser, men Adrian spilte en fantastisk kamp. Mr. Supercup, sier han. 

I den andre omgangen begynte Klopp å bytte flere og flere spillere. Det var tydelig at noen av Liverpool-gutta ikke var helt klare for å spille 90 minutter.

– Alle de seks innbytterne var veldig gode. I dag lærte jeg at guttene er klar (for sesongen), men vi møter Fulham om en uke.

Det er kanskje rart å mene at Fulham-kampen neste helg er vanskeligere enn å møte de regjerende ligamesterne, men det mener tyskeren.

– Det blir en annerledes kamp, en annen motstander og en ganske mye vanskeligere kamp. I dag var forventningene til oss ja eller nei, men slik er det ikke neste helg, forteller han.