Spillerbørsen og folkebørsen etter sesongens første pokal:Thiago spilte ball i hatt med City-spillerne!

Liverpools spanske maestro gjorde som han ville på King Power Stadium i kveld. Det er mer enn godt nok til bestemannspris. Darwin Nunez med sitt første offisielle mål for de røde!

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Adrian6

Flere gode redninger i første omgangen, selv om han virker litt shaky med ballen i beina. Kan gjøre det bedre på Citys mål, men spanjolen holder ballen med ti fingre.

Trent Alexander-Arnold8

Fantastisk kamp av scouseren, selv om han blir litt sliten mot slutten. Flotte innlegg og en flott scoring. Solid defensivt.

Virgil van Dijk7

Har forholdsvis god kontroll på Haaland og co, men slipper nordmannen til et par sjanser i løpet av kampen. Likevel en solid kamp av nederlenderen.

Joël Matip7

Mr. Reliable. Kameruneren er veldig god ved siden av Virgil Van Dijk. Spiller seg til startplass neste helg.

Andy Robertson7

Solid defensiv og alltid med fremover. Kunne gjort det bedre i en situasjon i City-boksen i første omgang, men en god kamp uansett av skotten.

Jordan Henderson7

Kaptein med stor K. 32-åringen leverer det han skal: Innsats, juling og temperatur. Flere gode offensive bidrag også.

Fabinho7

Brasilianeren har god kontroll 90% av tiden, men blir også litt løpende etter på Citys kontringer. Er med å bidrar til at de røde får tilbake ballen tidlig.

Thiago Alcântara8

Liverpools beste i kveld. Spanjolen er så ekstrem med ballen i beina og i dag sitter så godt som alt. Jobber defensivt og strør rundt seg offensivt. Topp, topp kamp av maestroen.

Mohamed Salah8

Alltid livlig og alltid et uromoment på sin høyrekant. Egypteren skaper flere sjanser til seg selv og til sine lagkamerater. En ekstrem sult. Scorer også på straffe!

Roberto Firmino6

Litt inn og ut av kampen, men jobber knallhardt de første 60 minuttene. Brasilianeren er i bedre form enn i fjor, det er ingen tvil. Godkjent +.

Luis Diaz7

Colombianeren vil mye, og får til mye, men det blir mye nesten også i dag. Han spiller likevel ball i hatt med Cancelo med et par anledninger. God kamp!

Darwin Nunez8

Uruguyaneren får en halvtime på tampen for Firmino. Nunez får til en del og er flinkere i presspillet enn tidligere, men mye nesten i dag, helt til han scorer helt på tampen! For en deilig følelse for uruguayaneren.

Jürgen Klopp9

Taktikken og oppkjøringen har fungert godt for tyskeren. I de første 45 minuttene er det ingen tvil om at de røde er i best form.