– Nå gleder jeg meg til å spille med Darwin

Etter at han signerte sin nye avtale, ser Mohamed Salah fremover mot neste sesong.

Fredag var en gledens dag for alle som er glad i Liverpool FC. Lagets toppscorer de fem siste årene har fjernet all tvil og usikkerhet, og signert en ny treårskontrakt med klubben. Med den avtalen er han bundet til Liverpool frem til 2025, sommeren han fyller 33 år.

Når 2022/23-sesongen sparkes i gang, blir det første gang han ikke er lagkamerat med Sadio Mané, som i sommer er solgt til Bayern München.

– Sadio har dratt, og jeg kommer til å savne ham. Han hadde veldig gode sesonger i klubben, så jeg ønsker ham alt det beste, sier Salah i et intervju med Liverpoolfc.com etter at kontrakten var signert

Men før Mané dro, var Liverpool ute og sikret seg hans erstatter. Det ble 23 år gamle Darwin Nunez var Benfica, som Salah etterhvert skal bli veldig godt kjent med i lagets angrep.

– Jeg gleder meg sånn, og jeg ønsker å spille med ham. Han hadde en god sesong, og spilte veldig bra mot oss, både hjemme og borte. Jeg ønsker Darwin alt det beste, og at han skal score mange mål for oss, sier Salah.

Ser frem mot  neste sesong

Forrige sesong spilte Liverpool alle kamper det var mulig å spille – 63 – og for Salah var det i tillegg Afrikamesterskapet.

Han har satt pris på ferien, som ikke er over helt ennå. Salah skal først komme til sesongoppkjøring 9. juli.

– Det er alltid fint å ha en pause og lade batteriene. Fjorårets sesong var veldig lang, og spesielt med Afrikamesterskapet. Jeg skulle ønske at vi vant flere trofeer, men du kan ikke klage. Vi må bare fokusere på neste år, og det er alt, sier 30-åringen.

Liverpool hang med til siste slutt om alle fire troféene forrige sesong.

– Jeg mener dette laget har det som skal til for å vinne og kjempe om hvert eneste trofé, helt fra starten av sesongen, sier Salah.

Helt til slutt kommer han med en siste melding til supporterne.

– Meldingen min til dem er at dere kjenner meg, og jeg gir alt for klubben. Meldingen er at spillerne på laget ønsker å g alt vi har neste sesong, for å vinne alle troféer. Som vanlig støtter dere oss og løfter oss frem, så jeg er sikker på at vi kommer til å vinne trofeer sammen igjen.