Enighet om pris for Williams

Nottingham Forest og Liverpool skal nå være enige om prisen for Neco Williams.

Telegraph melder at Nottingham Forest har kommet langt i samtalene med Liverpool om en overgang for Neco Williams til den nette sum av 16 millioner pund. 

Det forventes at overgangen blir fullført senere denne uken. Forhandlingene pågår, og man skal ha gjort store fremskritt onsdag. Forest håper nå ifølge Telegraph å bli enige med Liverpool om en overgang der man betaler 16 millioner pund umiddelbart.

Waliseren ønsker selv å skrive under for Forest, og jobbe under Steve Cooper. Man skal nå være inne i den siste fasen av forhandlingene. 

Fulham var også med i jakten på høyrebacken. Williams tilbrakte som kjent andre halvdel av forrige sesong på lån hos London-klubben. Men Forest har agert raskt for å få overgangen i boks, og de personlige betingelsene forventes ikke å være noe problem. 

20 millioner pund totalt

Liverpool forlanger en pakke verdt 20 millioner pund for Williams, men det inkluderer klausuler, og det er altså snakk om at Forest betaler 16 millioner pund umiddelbart. Nå handler alt om å få overgangen i boks før Jürgen Klopps tropp flyr til Bangkok i helgen for å ta fatt på sin preseasonturné i Asia. 

21 år gamle Williams står bokført med 21 landskamper for Wales. Han forventes å bli inkludert i den walisiske troppen som skal spille VM i Qatar i november og desember, etter at Wales kvalifiserte seg for sitt første VM-sluttspill siden 1958.