Se scoringenConor Bradley har allerede blitt en publikumsfavoritt i Bolton

Liverpools utlånte høyreback har fått en drømmestart.

Conor Bradley er en spiller Liverpool har stor tro på, og ble belønnet med en ny kontrakt i fjor sommer.

Den nordirske 21-åringen debuterte for Liverpool i ligacupkamp mot Norwich forrige sesong, og endte til slutt med fem førstelagskamper for de røde forrige sesong. Samtidig er han fast i den nordirske landslagstroppen, der han til nå har fått tre landskamper.

Denne sommeren kjøpte Liverpool en ny lovende høyreback fra Skottland i Calvin Ramsay, og Bradley ble sendt til Bolton Wanderers i League One for å få førstelagsspill. Han har allerede rukket å markere seg.

Drømmestart på sesongen

I sin første kamp i League One fikk han straffespark borte mot Ipswich, i en kamp som endte 1-1. Se høydepunkter under.

I sin andre kamp hadde han strålende målgivende til Kyle Dempsey sin 1-0-scoring borte mot Wycombe – og kom med på ukens lag i League One. Se assisten i tweeten under.

I sin tredje kamp, tirsdag kveld, spilte Bolton hjemme mot Salford United i ligacupen. Der spilte Bradley 75 minutter, men før han ble tatt av banen rakk han å markere seg med en skikkelig drømmescoring. Han plukket opp ballen, og tok den med seg og banket til fra langt hold for Boltons 4-1-mål i en 5-1-seier.

Se Bradleys scoring mot Salford:

Får mye skryt av supporterne

Selv om han kun har spilt tre kamper for Bolton, har han allerede blitt en favoritt blant supporterne. Han blir blant annet omtalt som «den beste spilleren i League One».

Her er noen av twittermeldingene som har kommet etter Bradleys første kamper for klubben.

Boltons neste kamp er borte mot Port Vale, lørdag kl. 16.00. Bolton er nummer tre i League One etter to serierunder – to poeng bak ledende Peterborough.