Folkebørsen:Mange av leserne syntes også at Firmino fortjente 10 på børsen

Folket lot seg, akkurat som Liverpool.no, imponere av Roberto Firminos prestasjoner mot Bournemouth.

Leserne og Liverpool.no var rimelig samstemte om det meste i 9-0 seieren over Bournemouth

Både Liverpool.no og folket hadde Roberto Firmino som Liverpools bestemann. Mens han av Liverpool.no fikk 10, fikk han hele 9,61 av folket.

Kun Mohamed Salahs 9,92 etter målgivende og tre scoringer på Old Trafford i fjor, Alisson Beckers 9,86 da keeperen headet inn seiersmålet mot West Bromwich på overtid i mai 2021, Thiago Alcantaras 9,85 i 4-0 seieren over United på Anfield i april og Diogo Jotas 9,82 etter hat-trick i Champions League mot Atalanta i november 2020 har vært bedre karakterer på folkebørsen noensinne.

Det var bare noen tideler som skilte Liverpool.no sin vurdering og lesernes vurdering for de fleste av spillerne.

Størst sprik i vurderingen var det for Fabinho, som fikk 9 av Liverpool.no, men bare 8.36 av folket.

Joe Gomez var den spilleren leserne mente Liverpool.no var for streng med, og ga ham nesten en halv karakter mer enn sjueren han fikk på spillerbørsen.

Leserne og Liverpool.no var veldig enige i at manageren fortjente en nier etter 9-0-seieren.

Alisson Becker

Folkebørsen 7,59 (1598 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Avverger en stor mulighet når han opptrer som sweeperkeeper etter 26 minutter. Ellers trygg på det han foretar seg, uten at han blir satt på de store prøvene.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 8,59 (1620 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 9

Gjør 3-0 på et skikkelig kremmerhus fra langt hold. Virket mer fokusert og målbevisst enn på lenge, også defensivt. Gjør også sin første assist for sesongen like etter pause, når Mepham scorer selvmål. Nydelig crosspasning foran 8-0.

Joe Gomez

Folkebørsen 7,44 (1613 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Tråkker feil og får en liten smell tidlig i kampen. Spiller på det trygge, og gjør ting enkelt.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 8,14 (1601 stemmer)

Er litt vel offensiv når Bournemouth får en farlig overgang etter 26 minutter. Header inn Liverpools femte like før pause. Ruver i lufta på Liverpools cornere.

Andy Robertson

Folkebørsen 7,74 (1598 stemmer)

Header over når han blir servert av Alexander-Arnold etter en drøy halvtime. Slår corneren som Virgil van Dijk header inn 5-0 på. Slår også corneren i forkant av Firminos andre mål.

Fabinho

Folkebørsen 8,36 (1598 stemmer) Største sprik

Åpnet kampen bra, og trer ballen gjennom ledd. Resolutt, og tilbake på sitt beste. Glimrende frispilling av Salah et kvarter før slutt.

Jordan Henderson

Folkebørsen 7,29 (1602 stemmer)

Jobber hardt, og blir tatt tøft av Bournemouth-spillerne et par ganger.

Harvey Elliott

Folkebørsen 8,49 (1611 stemmer)

Sender ballen nydelig i hjørnet til 2-0, og scorer sitt første Premier League-mål. Skaper en kjempesjanse for Salah etter et kvarter, og gjør en bra kamp frem til Klopp bestemmer seg for å hvile ham.

Mohamed Salah

Folkebørsen 7,18 (1609 stemmer)

Involvert i angrepene i forkant av begge de to første målene. Burde selv ha scoret to ganger før stadionuret hadde passert 20 minutter. Involvert også i forspillet til 4-0. Misbrukte ny stor sjanse et kvarter før slutt. Nesten utrolig at Liverpool vinner 9-0 uten at Salah kommer på scoringslisten.

Roberto Firmino

Folkebørsen 9,61 (1798 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 10 Liverpools beste

Slår et perfekt innlegg til Diaz på 1-0, og får også en assist på det andre målet. Varter opp med fotballmagi i forkant av Salahs store sjanse etter et kvarter. Tilbake på sitt beste med lekre og intelligente avleveringer. Tre målgivende på under en halvtime, og scorer også ett mål før pause! Setter inn sitt andre for dagen i andre omgang, og var også nær et par mål til. Dette var brasilianeren tilbake på sitt beste.

Luis Diaz

Folkebørsen 9,09 (1636 stemmer)

Gjør 1-0 på et flott hodestøt, og er også involvert i det vakre angrepet hvor Salah får en kjempesjanse etter et kvarter. Gir 100 prosent, og kjemper gjennom hele kampen. Gjør 9-0 når han header inn corner.

Fabio Carvalho

Folkebørsen 7,91 (1604 stemmer)

Erstatter Elliott foran andre omgang, og åpner scoringskontoen sin for Liverpool. Får seg en smell i sluttminuttene.

Kostas Tsimikas

Erstatter Robertson etter 69 minutter. Grekeren bidrar med to nydelige assists i løpet av de drøye 20 minuttene han får på banen.

James Milner

Kommer inn for Firmino etter 70 minutter. Er nær ved å score fra skrått hold like før slutt.

Stefan Bajcetic

Kommer inn til sin Liverpool-debut når han erstatter Henderson etter 70 minutter. Blir den yngste ikke-brite til å spille ligakamp for Liverpool.