– Jeg er bekymret for situasjonen

Jürgen Klopp mener laget hans burde vunnet på Old Trafford, og innrømmer at han er bekymret. Keita skadet seg på søndag.

Liverpool gikk til kampen mot erkerival Manchester United med en skadeliste på ti førstelagsspillere, i tillegg til suspenderte Darwin Nunez. Caoimhin Kelleher, Calvin Ramsay, Joel Matip, Ibrahima Konaté, Alex Oxlade-Chamberlain, Thiago Alcantara, Naby Keita, Curtis Jones, Kaide Gordon, Diogo Jota og Nunez var alle ute til kampen.

Det gjorde at Jürgen Klopp hadde få alternativer på benken, og spillere til å komme inn og endre kampbildet. Da hjelper det lite når de røde nok en gang kommer bakpå og slipper inn det første målet i kampen, for sjuende ligakamp på rad.

Etter tapet ble manageren spurt om kampen. Han mente laget hans burde ha vunnet.

– Vi burde ha vunnet denne kampen. Jeg vet at det høres latterlig ut, men det var slik jeg så det, sa Klopp i et intervju vist på Sky Sports.

Er bekymret for situasjonen

Med to poeng på tre kamper ligger de helrøde på 16. plass på tabellen. Nå venter det to hjemmekamper, og Liverpool må begynne å vinne fotballkamper raskt.

– Jeg er bekymret for situasjonen vår, men det er slik det er. Vi skal forberede oss på Bournemouth og Newcastle, sa manageren videre.

– Vi er i en vanskelig situasjon med skader, med 14-15 seniorspillere tilgjengelig. Nå må vi sørge for at ingen av dem blir skadet i løpet  av uken, for det er egentlig ingen skikkelige alternativer igjen for øyeblikket, sa han om skadesituasjonen.

Keita ble skadet på søndag

Det var forventet at Keita skulle bli involvert i mandagens kamp, men da lagoppstillingen kom var han ikke i troppen.

– Det skjedde i går. Vi må undersøke det nærmere, men det ser ikke ut som han kommer på trening i morgen, sa manageren.

Vi vet ikke hvilken type skade det er snakk om.

Han ga også et intervju med BBC, der han så frem mot helgens kamp.

– Jeg har ikke så mye å krangle på, vi tapte kampen. På en annen dag der vi har mer tro på det vi gjør, kunne vi snudd kampen. Vi skal prøve absolutt alt det alle Liverpool-supportere vil forvente, og skal kjempe for livet, sa manageren.