Liverpool forventer bud på Phillips denne uken

Flere Premier League- og Serie A-klubber skal være interesserte.

Nathaniel Phillips har denne sommeren vært tilgjengelig for en permanent overgang bort fra Liverpool, og tidlig ble det meldt at de røde hadde satt en prislapp på rundt 15 millioner pund for spilleren.

Forrige sesong var han lånt ut til Bournemouth, og var med på å hjelpe Scott Parkers lag til opprykk til Premier League. Han fikk 18 kamper i Championship forrige sesong.

Ifølge Neil Jones i Goal.com er det minst fire klubber som har henvendt seg til Liverpool om tilgjengeligheten til den 25 år gamle midtstopperen denne sommeren. 

De to nyopprykkede klubbene Fulham og Bournemouth, der allerede har spilt i et halvt år, skal være interessert. Begge trenger defensive forsterkninger før comebacket i Premier League.

Vil kreve mer enn 10 millioner pund

Ifølge Jones har to Serie A-klubber også vært i kontakt om Phillips, men det er mer usikkert om de vil være i stand til å betale den summen Liverpool krever.

Prislappen som nå rapporteres er i overkant av 10 millioner pund. I januarvinduet avslo Liverpool et bud fra Anderlecht, og et bud på sju millioner pund fra Watford, ifølge Jones.

Jürgen Klopp skal være positiv til å beholde Phillips som klubbens femtevalg på midtstopperplass den kommende sesongen, dersom det ikke kommer et bud som matcher Liverpools prisforlangende.

De røde skal forvente at bud kan komme denne uken. Til helgen starter Premier League, og Fulham har kun to friske midtstoppere. Bournemouth har mistet Phillips fra laget som rykket opp i mai, og har heller ikke klart å erstatte veteranen Gary Cahill, som ble frigitt etter forrige sesong.