Oxlade-Chamberlain vil være ute i flere måneder

Hamstringskaden som Alex Oxlade-Chamberlain pådro seg i treningskampen mot Crystal Palace den 12. juli er såpass alvorlig at det vil gå flere måneder før han er tilbake i spill.

Bare tre dager før ligastart står Jürgen Klopp uten to av sine alternativer på midtbanen. The Athletic skriver at Alex Oxlade-Chamberlain vil være ute i flere måneder som en følge av hamstringskaden han pådro seg i treningskampen mot Crystal Palace den 12. juli.

Samtidig venter Liverpool-ledelsen på siste nytt om Curtis Jones, som måtte gjennom en scan som følge av en skade han fikk under sitt korte innhopp i Community Shield-matchen mot Manchester City.

– Det vil ta tid med Oxlade-Chamberlain. Det er en alvorlig hamstringskade, og det vil gå en stund før han er tilbake. Det er en hamstring, og vi hater å si dette, men slikt skjer fra tid til annen, og nå har Ox fått en slik type skade, sa Jürgen Klopp foran Community Shield-kampen mot City.

Starter med samme trio som mot City?

Trioen Jordan Henderson, Fabinho og Thiago Alcantara blir trolig Jürgen Klopps valg fra start når han komponerer midtbanen mot Fulham. Det ville det trolig ha vært uavhengig av om Jones og Oxlade-Chamberlain hadde vært tilgjengelige.

I bakhånd har Liverpool-manageren Naby Keita, veteranen James Milner, samt den unge duoen Harvey Elliott og Fabio Carvalho. De to sistnevnte kan benyttes både på midtbanen og i angrepsrekka.