Vil ikke avsløre om Darwin Nunez starter mot Fulham

Jürgen Klopp holder kortene tett til brystet foran ligapremieren på Craven Cottage.

– Darwin er klar, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse fredag.

– Betyr det at han må starte? Jeg vet ikke, skyndte han seg å legge til.

– Det handler ikke om det. Vi har fortsatt ulike valgmuligheter, og de kommer vi til å benytte oss av. Darwin trenger tid til å bli vant til masse ulike ting, men han er allerede til hjelp. 

– Han har funnet seg til rette veldig raskt, om jeg skal være ærlig. Til å begynne med tenkte jeg at hva skal vi gjøre med ham. Ikke på grunn av ham, men på grunn av pasningene vi slo til ham. Den første treningskampen var en skikkelig preseason-treningsøkt for ham, hvor han måtte løpe mye. Men nå virker han å ha funnet seg helt til rette. 

Nervøs i starten

– Han sa selv at han var veldig nervøs til å begynne med. Det er noe jeg kan forstå, og det er helt normalt. Du kunne se det, men nervene roet seg ganske raskt, fordi laget, alle spillerne, ikke bare de spansktalende, tok ham under sine vinger. De var veldig hjelpsomme, så han føler seg virkelig hjemme her allerede nå etter kort tid.

– Han har allerede gjort seg bemerket. Han scoret i den første finalen han spilte i for oss, noe som er bra. Og jobben stopper ikke med det. Han er på det beste stedet for ham, avsluttet Liverpool-manageren.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.