– Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre da jeg scoret. Det blir roligere feiringer fra nå av

Darwin Nunez fikk drømmedebuten mot Manchester City forrige helg.

Til helgen kan Darwin Nunez få sin Premier League-debut, når Liverpool gjester Craven Cottage for å møte Fulham lørdag kl. 13.30.

Darwin Nunez fikk virkelig presentert seg på de 31 minuttene han fikk på King Power Stadium forrige lørdag.

– Det er alltid en god følelse når du vinner noe, ikke sant? Det troféet vi løftet her om dagen var det første jeg vant her, sier uruguayaneren til Liverpoolfc.com

– Nå skal jeg fortsette å jobbe hardt hver dag på trening, for dette er bare begynnelsen. Det er en lang vei frem, som vil være full av oppturer og nedturer, og derfor må jeg forberede meg godt. Jeg ønsker å se oss fortsette å løfte troféer og vinne mange titler.

Visste ikke hvordan han skulle feire

Mot City kom Nunez inn, og noe av det første som skjedde var at han ble spilt frem og ble tatt av Ederson. Hadde han ikke vært offside kunne det allerede der blitt straffespark. Etter det var han farlig frempå med to avslutninger, hadde headingen som gjorde at Liverpool fikk straffe – før han scoret sitt første mål for de røde og punkterte kampen.

Se høydepunktene fra kampen under

– Da ballen gikk i mål visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle feire. Jeg dro av meg drakten, og begynte å feire med et stort utslipp av adrenalin. Jeg var overlykkelig i det øyeblikket, og som alltid dediserer jeg målet mitt til min kone og sønn, sier 23-åringen

– Jeg sa til meg selv «hvor bra er dette, spille mot City og score ditt første mål i en finale?». Mange tanker gikk gjennom hodet i det øyeblikket. Det første målet, mot et topplag, i en stor kamp. Jeg visste bare ikke hvordan jeg skulle feire. Så jeg dro av meg drakten og gikk for det, og tok feiringen til det maksimale, siden det var et avgjørende mål i en viktig kamp i karrieren min. Det er et mål jeg er sikker på at jeg vil huske for resten av livet.

Men han kommer ikke til å feire like voldsomt neste gang – tror han...

– Jeg skal være mer rolig og avslappet fra nå av. Det var bare det at jeg ikke visste hvordan jeg skulle feire, og det var adrenalinet som gjorde at jeg dro av meg drakten. Jeg ønsket å takke Liverpool-supporterne, for da jeg startet oppvarmingen ropte de navnet mitt «Nunez, Nunez», og det ga meg gåsehud.

– De sang også navnet mitt gjennom kampen, og det er viktig for en spiller siden det roer deg ned og gir deg ekstra selvtillit på banen. Så jeg vil takke dem alle igjen, fordi de fikk meg til å føle meg så bra, sier han.

SCORET: Darwin Nunez scoret 3-1-målet mot City på lørdag.

SCORET: Darwin Nunez scoret 3-1-målet mot City på lørdag.


Vil ikke sette seg mål om antall scoringer

Nunez fikk en drømmestart i Liverpool-drakta, og forventningene kommer til å være høye. Han kommer ikke til å sette seg et personlig mål om hvor mange mål han skal score denne sesongen.

– For å være ærlig setter jeg meg aldri målsetninger om antall scoringer. Det er så klart veldig hyggelig dersom målene renner inn og jeg scorer, men jeg setter aldri et eksakt tall, sier han.

– Målet mitt er at ting skal gå bra for meg, og at jeg skal gjøre alt det jeg kan for laget og denne spillergruppen, slik at vi på slutten av sesongen kan løfte et trofé. Det er det jeg ønsker, og det alle ønsker her i Liverpool.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.