Liverpools neste ligamotstander henter en gammel kjenning på prøvespill

For ni år siden trodde Brendan Rodgers at spilleren skulle komme til Anfield.

Søndag ble det klart at Wolverhamptons nye spiss Sasa Kalajdzic har røket korsbåndet, og blir ute i lang tid. Deres andre spiss, Raul Jimenez måtte stå over helgens kamp mot Southampton etter å ha kjent noe i kneet i oppvarmingen. Nå er Wolves desperate etter en ny spiss, og David Ornstein i The Athletic rapporterer at de henter en spiss vi kjenner godt til på prøvespill… 

Kontroversielle Diego Costa er nå 33 år gammel, og en spiss Liverpool har møtt mange ganger tidligere, både med Atletico Madrid og Chelsea. Han scoret 52 mål på 89 kamper for Chelsea i sine tre sesonger i England.

Det var en spiss Liverpool trodde de var i ferd med å sikre seg sommeren 2013, da de røde var klare for å betale utkjøpsklausulen på 21 millioner pund. Etterhvert viste det seg at de røde ble brukt for at spilleren skulle få en bedre kontrakt, før han gikk til Chelsea for 32 millioner pund året etter.

Møter Wolverhampton i neste kamp

Siden januar 2022 har han vært klubbløs, etter at brasilianske Atletico Mineiro terminerte kontrakten hans.

The Athletic melder at Costa er ventet i Wolverhampton på tirsdag, og skal på prøvespill. Siden han er klubbløs kan han fortsatt signere, selv om overgangsvinduet er stengt. Uansett om han blir signert eller ikke, virker det usannsynlig at han blir spilleklar til neste helg. I beste fall vil han sitte på benken.

Liverpool møter Wolverhampton på Anfield på lørdag kl. 16.00.