Bajcetic har skrevet under på ny langtidskontrakt

Stefan Bajcetic forlenger med de røde.

Oppturen fortsetter for Stefan Bajcetic. Forrige helg startet han sin første kamp i Premier League, og nå har 18-åringen skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Det melder klubben på sine nettsider torsdag ettermiddag. 

Ifølge en rekke journalister dreier det seg om en kontrakt som strekker seg til sommeren 2027. 

– Jeg er strålende fornøyd og gleder meg til å spille mer for denne klubben. Familien og jeg er veldig stolte over denne kontrakten. Det føles fantastisk. Det er noe jeg har drømt om siden jeg kom hit for to år siden, og noe jeg har jobbet hardt for. 

Debut, scoring, plass i laget

Den spanske U18-landslagsspilleren, som snart kan rykke opp til U21-nivå, har hatt en fantastisk sesong så langt. Han har nå rundet to år på Anfield etter å ha vært den siste U18-spilleren Liverpool rakk å hente før nye brexit-regler trådte i kraft ved inngangen til 2020. Deretter ble det halvannet år med spill for klubbens akademilag, før denne sesongen har gitt milepæl etter milepæl. 

Debuten for Liverpool FC kom før han fylte 18 år, som innbytter i 9-0-seieren over Bournemouth på Anfield i august. Hans første start for klubben kom i ligacupen mot Derby i november, og hans første scoring for de røde kom i bortekampen mot Aston Villa på Boxing Day. 

Nå har det blitt ti kamper for Jürgen Klopps lag, og sannelig har ikke unggutten klart å spille seg inn i tyskerens førsteellever. Hans første kamp fra start i Premier League kom forrige helg - mot selveste Chelsea på Anfield. 

– Det er utrolig. For et år siden spilte jeg U18-fotball og nå har jeg startet noen kamper og til og med scoret. Det hadde jeg aldri trodd kom til å skje denne sesongen, sier Bajcetic til liverpoolfc.com.