De utlånte:Det raknet i semifinalen da Clarkson ble skadet

Det så lovende ut for Aberdeen i semifinalen i ligacupen mot Rangers helt til Leighton Clarkson sendte en suser i stanga og ble skadet.

Søndag spilte Aberdeen semifinale i den skotske ligacupen mot Rangers, og det så lenge lovende ut for Leighton Clarkson og hans lagkamerater. Aberdeen tok nemlig ledelsen fire minutter før pause ved Mlovski, i en semifinale der Clarkson gjorde en svært god figur.

Ryan Jack utlignet for Rangers etter en drøy times spill. På stillingen 1-1 etter 72 minutter sendte så Clarkson i vei et susende skudd fra 20 meter som smalt i stolpen. Dessverre ble den utlånte Liverpool-spilleren skadet da han fyrte av skuddet, og måtte byttes ut.

På overtid i ordinær tid fikk Aberdeen en mann utivst, og i ekstraomgangene raknet det for Clarksons lagkamerater da Roofe satte inn det som skulle bli vinnermålet for Rangers fire minutter ut i første ekstraomgang.

Championship

Det ble ingen god dag på jobben for Tyler Morton og Blackburn på lørdag. De blå og hvite gjestet Rotherham United, og tapte hele 4-0. Blackburn ligger imidlertid fortsatt på playoff-plass i Championship. Morton spilte hele kampen.

Rhys Williams ble satt inn i Blackpool-forsvaret tre minutter etter at vertene Watford hadde tatt ledelsen 1-0, og spilte det siste kvarteret da The Seasiders tapte 2-0 på Vicarage Road. Det siste målet kom på straffespark tre minutter før slutt. Blakcpool ligger nest sist på tabellen, og har tre poeng opp til Cardiff over nedrykksstreken.

League One

Conor Bradley nyter stor suksess på utlån i Bolton, og i 3-0-seieren over Portsmouth noterte Liverpool-backen sg for den målgivende pasningen til vertenes tredje mål. Bradley spilte hele kampen, mens Owen Beck var ubenyttet innbytter. Bolton ligger på en playoff-plass, men har hele elleve poeng opp til Sheffield Wednesday, som ligger på andreplass som gir direkte opprykk.

League Two

Adam Lewis spilte hele kampen, men kunne ikke forhindre at Newport County tapte 2-0 for Carlisle United. Newport ligger på 18. plass, og har en margin på sju poeng til Hartlepool på 23. plass under streken.

FA Trophy

Jack Bearne kom ikke på scoringslista da Kidderminster Harriers tapte 3-2 for Dorking Wanderers på bortebane i FA Trophy. Bearne spilte hele kampen.

Segunda Division, Spania

Anderson Arroyo var ubenyttet reserve da Alaves fredag tapte 1-0 for Oviedo på bortebane.