Lagoppstillingen er klarFortsetter med Elliott på venstresiden av angrepet

Jürgen Klopp har valgt sine 11 for bortekampen mot Brighton.

Det er 15 dager siden marerittkampen på samme stadion, da de røde var sjanseløse og tapte fullt fortjent 3-0. Nå er det FA-cupen som gjelder, og Liverpool har fått en hel uke på treningsfeltet frem til denne kampen.

Samtidig har det vært støy i Brighton, der deres mest verdifulle spiller Moises Caicedo har fått beskjed om å ikke stille på trening eller kamp, etter at Brighton har avslått bud fra både Arsenal og Chelsea. Der kan det fortsatt skje ting før overgangsvinduet stenger på tirsdag. Den tidligere Liverpool-spilleren Adam Lallana er også ute, og har pådratt seg en skade.

Jürgen Klopp har valgt å starte med Darwin Nunez på benken, noe som er litt overraskende siden han nå er helt frisk igjen og har trent hele uken. Harvey Elliott starter igjen på venstresiden av angrepet. Mohamed Salah og Cody Gakpo starter.

Klopp fortsetter også med samme midtbane, med Thiago, Keita og Bajcetic, mens Trent Alexander-Arnold kommer inn på høyrebacken. Joe Gomez og Ibrahima Konaté er dagens stopperpar.

Det er ikke plass til Ben Doak verken på banen eller benken i dag.

Brighton velger å sette sin førstekeeper Robert Sanchez på benken, og gir Tariq Lamptey tillit som høyre vingback. Lamptey har blitt linket bort fra klubben de siste dagene. Caicedo er som ventet ikke med

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konaté, Gomez, Robertson, Keita, Bajcetic, Thiago, Salah, Gakpo, Elliott

Benken: Kelleher, Matip, Tsimikas, Fabinho, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Nunez

Brighton: Steele; Lamptey, Dunk, Webster, Estupinan; March, Mac Allister, Gross, Mitoma; Ferguson, Welbeck

Benken: Sanchez, Sarmiento, Enciso, Undav, Gilmour, van Hecke, Veltman, Moran, Henshelwood

Brighton - Liverpool har avspark kl. 14.30, og vises på V Sport 1 og Viaplay