Pressekonferanse:Klopp venter fortsatt på siste nytt om Nunez

Jürgen Klopp venter på en oppdatering på Darwin Nunez sin hamstringskade, men bekrefter at Roberto Firmino er uaktuell mot Brighton.

Du kan se Jürgen Klopps pressekonferanse foran Brighton-kampen i YouTube-vinduet over, eller følge vår tekstoppdatering:

Klopp er på plass, og første spørsmål dreier seg om Darwin Nunez sin hamstringsakde

Vi venter på informasjon. Det er ingen stor skade, men den har holdt ham ute av trening. Vi må vente på siste informasjon.

Om skadene til Milner, Firmino og Bajcetic

Milner var tilbake og gjorde deler av treningen i går, og vil trene for fullt i dag. Firmino er fortsatt ute. Bajcetic har vært ute med en smell i hoften, men vil være tilbake i trening i dag.

Om Brighton

Brighton flytter ballen veldig bra, det er sant. Alle kampene er veldig viktige nå. Det er interessant. Vi har startet på andre halvdel av sesongen. To seiere i ligaen, vi har tapt en cupkamp, og spilt uavgjort i en cupkamp, og vi har tapt en ligakamp. Det er deler av prestasjonene våre jeg ikke har likt.

Brighton fortjener respekt. Jeg tror ikke noen undervurderer dem lenger, men hvem trodde at deres ballinnehav ville øke etter at Graham Potter forlot dem? Vi har en sjanse til å reise dit og skape problemer for dem.

Om det blir flere overganger i januar

Jeg tror ikke det. Jeg snakker om det fordi dere spør meg, men jobben min er å bruke de spillerne jeg har. Det er ikke noe problem. Jeg liker laget jeg har til disposisjon. Vi kan ikke løse alle våre problemer på transfermarkedet. Det er kun i drømmeland du løser alle problemene ved kun å kjøpe spillere.

Om Mohamed Salah

Hvilken reise han har hatt! Hans drømmer har blitt virkelighet her, og det er ikke over ennå. Han virker skarp, selv etter alle disse kampene. Og viktigst av alt er at han alltid er tilgjengelig. Han og oss er en perfekt match.

Om Firminos skade

Til å begynne med var det snakk om en liten skade. Først ble det estimert at han ville være ute i 10-14 dager. Men Bobby følte noe igjen, som har forlenget fraværet hans. Han er ikke i nærheten av å være tilbake i trening. Jeg vet ikke eksakt når han vil være tilbake, men det vil utvilsomt ta tid.

Klopp får igjen spørsmål om spillerkjøp

Jeg har hatt 6000 pressekonferanser. Må jeg fortelle dere om dette med penger en gang til? Tror dere vi har masse penger, og likevel ikke kjøper spillere? Dere vet svaret på spørsmålet. Vi må bare komme oss gjennom dette til våre spillere er tilbake fra skader. Transfermarkedet er ikke løsningen for oss for øyeblikket. Vi kan ikke løse problemene på samme måte som noen andre lag gjør. Vi gjør det på vår måte, og må skvise alt ut. Skader har kastet en lang skygge over sesongen for alle. Dersom noen forteller meg at vi har penger å bruke, så vil vi gå for det, men inntil det skjer så vil det ikke skje noe.