Se bildene fra Kirkby: Kan onsdagens treningsbilder være et tegn på at Phillips er på vei bort?

Rhys Williams tilbake i trening etter å ha blitt hentet hjem fra utlån, mens hans tidligere stoppermakker Nat Phillips ikke er å se på bildene.

Denne uken ble det kjent at Liverpool har hentet hjem Rhys Williams fra utlånet i Championship-klubben Blackpool. Midtstopperen slet med å etablere seg i førsteelleveren til bunnlaget, men det ble spekulert i om det var flere årsaker til at han ble hentet hjem. En grunn kan være at det fører til at Nat Phillips kan bli solgt til en annen klubb. 

Phillips var gjenstand for interesse fra flere hold i sommer, men ble igjen på Anfield på grunn av skadesituasjonen på stopperplass - og fordi Williams allerede var lånt ut. Men onsdagens bilder fra Kirkby viser at Williams var tilbake, mens Phillips ikke er å se på bildene. Han kan selvsagt være skadet, men med tanke på timingen tillater vi oss å spekulere litt.

Sist vi så Phillips var da han kom inn som innbytter i cupkampen mot Wolves forrige uke. Han var ikke i kamptroppen mot Chelsea i helgen.

For øvrig kan vi se at Jakub Ojrzynski trente med førstelaget onsdag. Han ble også hentet hjem fra utlån i januar, etter at han slet mye benk for Radomiak Radom i polsk eliteserie. 

Bildene viser at de skadde spillerne fremdeles ikke er i aksjon. Det var heller ikke James Milner eller Fabio Carvalho. Grunnen til det er ikke kjent.

Stemningen på AXA Training Centre virker å være god selv om resultatene har uteblitt de siste ukene, og spillerne virker å være i godt mot før helgens kamp mot Brighton i FA-cupens fjerde runde. 

Se bilder fra treningsøkten øverst i saken.