Pressekonferanse:Klopp bebuder endringer på laget

Jürgen Klopp vil gå tilbake til det grunnleggende i omkampen mot Wolves, og fokusere på solid forsvarsspill.

Du kan se Jürgen Klopps pressekonferanse foran omkampen i FA-cupens tredje runde mot Wolverhampton på Molineux i YouTube-vinduet over, eller du kan følge vår tekstoppdatering her:

Klopp får spørsmål om han har fått tid til å reflektere over tapet for Brighton

Det å tape på måten vi gjorde var ille nok, det gjør ikke livet bedre at jeg må snakke med dere. Spørsmålene var fair, men etter det resultatet var det vanskelig å gi svarene som folk ønsker å høre. Alt ser annerledes ut to dager senere, men det gjør ikke kampen noe bedre.

Kampplanen ble ikke fulgt godt nok på lørdag. Kanskje forklarte vi den ikke godt nok.

Nå venter neste kamp, og vi forbereder oss til den.

Klopp vil ikke skylde på spillerne

Dersom løsningen var der, og tilgjengelig, ville jeg gjøre det, men jeg kan ikke skylde på alle andre. Vi har spillere under kontrakt som ikke er tilgjengelige. Dersom de var det, ville situasjonen ha vært annerledes. Vi må styrke stallen, men er dette riktig tidspunkt for det?

Vi ser etter signeringer også. Det er ikke slik at jeg er sta, og vil beholde disse spillerne til 2060. Alt handler om hva du kan gjøre, og hva du vil gjøre. Hvert år er likedan. På hver pressekonferanse er det noen som spør meg om overganger så lenge vinduet er åpent.

Om skadesituasjonen

Alle har hatt fremgang. Darwin er ikke så langt unna, men det er mandag, og kampen er allerede i morgen kveld. Milner og Bajcetic har trent for fullt. 

Klopp om hva som må bli bedre

Dette er fotballproblemer, og vil vil løse det med å spille fotball. Å forbedre seg etter kampen mot Brighton bør ikke være særlig vanskelig. Vi må gå tilbake til det grunnleggende, og ta det derfra. Vi må være mer kompakte. All suksess i fotball starter med solid forsvarsspill.

Vi skal stille så sterkt som vi kan, men vi tenker alltid på det som skjedde i siste kamp. Vi vil gjøre endringer. Det er klart. Vi ønsker å vinne kampen.

Har underprestert

For ofte denne sesongen har vi ikke spilt opp mot vårt potensial. Vi var ikke kompakte nok i kampen mot Brighton. Noen spillere forsøkte å presse, men formasjonen var ikke der. Det skal være vanskelig å komme ut av slike situasjoner mot oss.

Om omkampen mot Wolves

Vi vil være på tå hev i morgen, men det vil Wolves også.

Det er fint å ha tid til å trene, og det er fint å spillere tilbake, men dette er en konkurranse, og vi må være klare til å kjempe.

Om Fabio Carvalho

Jeg har spillere som yter, yter og yter, og jeg må ta ut et lag. Alt er bra med ham. Det er ingen problemer. Det er kun sportslige avgjørelser som jeg tar.

Om midtbaneformasjonen som han endret mot Brighton

Vi må ta hensyn til mange ting. vi har to seniorspisser tilgjengelige. Resten er midtbanespillere. Vi må finne løsninger. Det fungerte ikke som det skulle på lørdag.