Carragher er igjen i ordkrig med «superagenten»– Men vi kan takke deg for Coutinho-salget, og at vi vant Premier League og Champions League

Jamie Carragher har igjen ertet på seg Kia Joorabchian.

I 2020 ertet Jamie Carragher på seg «superagent» Kia Joorabchian da han tok for seg Arsenals transferpolitikk, da klubben i starten av Mikel Artetas tid som manager hentet avdankede spillere som Willian, David Luiz og Cedric Soares.

– Er det Kia Joorabchian som gjør signeringene for klubben?, spurte han, og fikk huden full av den iranskfødte britiske agenten, som har vært mye i media de siste 15 årene. 

– Hvorfor betaler Sky Jamie Carragher så mye penger for å snakke tull?, sa han den gang.

Arsenal har i ettertid gått bort fra den transfermodellen, og satset på unge sultne spillere.

Nå har konflikten blusset opp igjen, og denne gang handlet det om Everton. På Monday Night Football denne uken sa Carragher at Everton, som var klubben han støttet som barn, er klubben som drives dårligst i England, og kritiserte forholdet mellom eier Farhad Moshiri og Joorabchian, som han mente var «usunt».

Se hva Carragher sa i tweeten under

Tente på alle plugger

Joorabchian finner seg ikke i kritikken, og ringte onsdag opp til Talksport-programmet til Simon Jordan og Jim White, der han tok for seg Carragher.

– Når Simon Jordan sier noe så respekterer jeg det, fordi han er en utdannet person. I motsetning til Jamie Carragher, som kaster stein i glasshus, spytter ut av bilvinduer og ikke har noen utdannelse eller har noe bakgrunn når han kommer med kommentarene sine, sier agenten, og fortsetter med å forsvare seg.

– Jeg har vært med på tre overganger gjennom Farhads tid i Everton. De tre var Richarlison fra Watford, som var en veldig vellykket overgang, Bernard som kom gratis fra Shakhtar Donetsk da kontrakten hans gikk ut, og en spiller som ikke var noen katastrofe og gjorde det veldig bra. Vi hadde Carlo Ancelotti, som var den eneste manageren de har tatt etter vår anbefaling.

Se hele Joorabchians utbrudd i tweeten under:

– Takk for Coutinho-salget

Carragher var ikke ferdig der, og svarte agenten på Twitter.

«Kia, vi trenger ikke bli personlige, jeg analyserer bare rollen din i fotballklubber. Involvert i å hjelpe Everton til bunn i Premier League. Involvert i QPR, som endte med nedrykk. Signeringene dine i Arsenal tok dem til åttendeplass, nå er de borte og Arsenal er på toppen», skrev han først på Twitter.

Så kom det et nytt stikk.

«Jeg vil også takke deg for rollen din da du tok Coutinho til Barcelona! Det gjorde at Liverpool vant Premier League og Champions League, så du gjør faktisk noen gode ting for noen fotballklubber!», skriver han videre.

Det var Joorabchian som var Coutinhos agent da han streiket seg bort fra Liverpool, og de røde fikk betalt vanvittige 142 millioner pund for ham. Penger som ble brukt på Virgil van Dijk og Alisson Becker.

Joorabchian ble for alvor et kjent navn i engelsk fotball da han tok de to argentinske stjernene Carlos Tevez og Javier Mascherano til West Ham. Mascherano ble senere sendt videre til Liverpool, der han var en stor sportslig suksess.