Ny langtidskontrakt for Tyler Morton

Den unge midtbanespilleren har forlenget kontrakten med Liverpool.

Liverpool FC bekrefter onsdag på sine hjemmesider at Tyler Morton har skrevet under på en ny langtidskontrakt med klubben. Det er ikke spesifisert hvor mange år det er snakk om for midtbanespilleren. 

20-åringen tilbringer sesongen på utlån i Blackburn Rovers i Championship, men tok turen innom AXA Training Centre for å skrive under på avtalen onsdag. 

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse, og jeg er strålende fornøyd. Jeg har visst en stund at noe var på gang, og jeg klarte nesten ikke vente med å få det i orden. Dette er klubben jeg ønsker å være i, og jeg ser veldig frem til fortsettelsen, sier Morton til liverpoolfc.com

Strålende utlån

Midtbanespilleren markerte seg forrige sesong da han fikk sine ni første kamper for Liverpool. Han var på banen i alle turneringer, blant annet fra start både mot Porto og AC Milan i Champions League og mot Tottenham i Premier League. 

I sommer ble han belønnet med et utlån til Blackburn, der Harvey Elliott gjorde stor suksess for to sesonger siden. Morton har fulgt i sin lagkamerat sine fotspor.

Han har vært på banen i samtlige ligakamper denne sesongen og står totalt med 28 kamper for klubben som laget som ledes av manager Jon Dahl Tomasson. 

– Jeg er veldig stolt over det jeg har fått til så langt, og forhåpentligvis fortsetter det inn i andre halvdel av sesongen.

Blackburn ligger på playoffplass og er med i kampen om opprykk til Premier League.