Sen cup-exit mot Paul Koncheskys West Ham

Liverpool FC Womens ferd i ligacupen endte i kvartfinalen.

LFC Women - West Ham Women 0-1 (0-0), Prenton Park: Liverpool FC Women hadde onsdag muligheten til å ta seg til semifinalen i ligacupen, eller Conti Cup, men måtte gi tapt etter en jevnspilt kamp mot West Ham. 

Begge lag hadde gode muligheter til å score, og de røde trodde de hadde tatt ledelsen da Katie Stengel satte ballen i mål med andre omgang. Men amerikaneren ble avvinket for offside. 

Det gjorde ikke Dagny Brynjarsdottir da hun på lekkert vis stanget inn kampens eneste mål da 87 minutter var spilt. Det holdt til å sende London-laget, som ledes av tidligere Liverpool-spiller Paul Konchesky, til semifinalen. 

På overtid gikk det et støkk i hjemmepublikummet da Stengel gikk i bakken med det som så ut som en kraftig smell i hodet. Heldigvis kom 30-åringen seg opp, men hun så ut til å ha smerter i kjeven da hun forlot banen. 

Til helgen har Liverpool mulighet til å sette i gang et nytt cupeventyr når fjerde runde av FA-cupen er på menyen. Men det skal bli en tøff oppgave borte mot topplaget Chelsea. 

Liverpool stilte med følgende lag onsdag: 

Faye Kirkby, Emma Koivisto (Leigh-Anne Robe fra 46), Niamh Fahey, Gemma Bonner (Rachel Furness fra 90), Taylor Hinds, Missy Bo Kearns, Ceri Holland (Sofie Lundgaard fra 66), Fuka Nagano (Jasmine Matthews fra 90), Melissa Lawley (Megan Campbell fra 66), Katie Stengel, Yana Daniels.