Darwin med krampe da Uruguay slo Brasil for første gang på 22 år

Darwin Nunez storspilte – og la ned mange meter.

I natt møttes Uruguay og Brasil i Montevideo – og nok en gang måtte Alisson Becker sitte på benken. Den nye brasilianske landslagssjefen har valgt å satse på Ederson i mål så langt.

Og Ederson måtte plukke ballen ut av eget nett etter en strålende scoring av Darwin Nunez like før pause. Nunez sto også bak 2-0-målet da han holdt unna forsvarsspillerne og serverte Nicolas de la Cruz med en flott målgivende i det 77. minutt.

Resultatet sendte Marcelo Bielsas landslag forbi Brasil på tabellen, og opp på sju poeng etter fire kamper. Alexis Mac Allister og Argentina topper den søramerikanske VM-kvalifiseringen med fire strake seire og tolv poeng, men Nunez og co er nå nummer to.

Krampe

Med skade på Cody Gakpo, vil Liverpool håpe at Darwin Nunez kommer tilbake til Merseyside klar for å levere en ny kamp på samme nivå som den han spilte i natt. Lørdag venter Everton i Merseyside-derbyet.

I de første landskampene under Bielsa fortalte den legendariske treneren at Darwin hadde et muskelproblem – men det var ikke mer alvorlig enn at han kunne komme inn fra benken og spille over en halvtime i 3-1-seieren i september.

Og seieren mot Brasil kostet – men det skal bare ha vært krampe for Darwin som fullførte 90 minutter.

– Jeg kom for å legge igjen alt på banen, og i dag viste det seg. Jeg endte opp med å få krampe på slutten, sa Nunez til El Observador. Det er thisisanfield.com som gjengir sitatene. 

Nunez og de andre søramerikanske spillerne vil trolig være tilbake på Merseyside på torsdag, og ta del i en lett treningsøkt på fredag dagen før Merseyside-derbyet.

Nunez filleristet Brasil i knallsterk seier – scoret og leverte målgivende pasning

Oversikt over landskampeneNunez filleristet Brasil i knallsterk seier – scoret og leverte målgivende pasning

Vi følger høstens andre landslagspause.

Innsikt 18.okt 08:34
På lørdag venter et bunnlag på tabellen – men statistikken bak resultatene forteller en helt annen historie

På lørdag venter et bunnlag på tabellen – men statistikken bak resultatene forteller en helt annen historie

Sean Dyche og Everton har hatt uflaks og underprestert så langt denne sesongen.

Innsikt 18.okt 15:35