Den nye tribunen ser ut til å nærme seg – mange flere seter enn i sist hjemmekamp

Det ser ut til å jobbes godt på Anfield Road Stand

Det jobbes godt på Anfield Road Stand. Det ser vi på YouTube-kontoene til «Mister Drone UK» og «KC Imageworks», som omtrent daglig kjører dronene sine over Liverpools nye tribune for å gi et innblikk i byggeprosessen.

Murarbeidet på utsiden ser ut til å nærme seg ferdig, og det har nå kommet på plass en del nye seter på øvre del av tribunen, slik at også øvre del av Anfield Road Stand begynner å se ut som en fotballtribune også på innsiden.

Se dronevideoene her:

Flere seter

Det er ikke slik at den skal tas i bruk mot Union Saint-Gilloise torsdag kveld, det blir kun nedre del, men dette er den siste hjemmekampen for herrelaget før landslagspausen.

Anfield skal også brukes for LFC Women i Merseyside-derbyet mot Everton 15. oktober.

Nye Anfield Road Stand skulle etter planen stått klar til sesongstart, men i sommer ble det klart at prosjektet med 80 millioner pund ble forsinket, og at en full åpning i oktober var målet. Ifølge Liverpool FC sin siste oppdatering, etter Buckingham Groups konkurs, skrev klubben at dette fortsatt var målet.

I starten av september kom Rayner Rowen Construction inn for å fullføre arbeidet.

På dette bildet fra This is Anfield kan vi se at det har kommet mange flere seter på tribunen siden sist Liverpool spilte hjemme, mot Leicester i forrige uke:

I kveld får vi se litt mer av hvordan det ser ut.

I sin siste oppdatering på hvordan det ligger an med prosjektet, sa de at planen fortsatt var en åpning av tribunen i oktober. 19. september var det ifølge Paul Joyce i The Times fortsatt håp om at en kunne få brukt hele kapasiteten på 61 000 mot Everton i Merseyside-derbyet 21. oktober. 

– Liverpool er egentlig for gode til å skulle være med i Europa League

– Liverpool er egentlig for gode til å skulle være med i Europa League

Når Union SG kommer til Anfield på torsdag, kan det være med en nordmann på midtbanen. Vi har tatt en prat med Mathias Rasmussen.

Innsikt 03.okt 19:17
Skal Klopp bytte ut hele laget også denne gangen?

Skal Klopp bytte ut hele laget også denne gangen?

Det er tid for Europa League og mer rotasjon. Her kan du ta ut ditt lag til torsdagens møte med Union Saint-Gilloise på Anfield.

Velg lag 04.okt 18:44