– Det var dessverre et rettferdig resultat

Jürgen Klopp ønsket ikke å klage på dommerne etter 2-2 mot Brighton.

Ifølge regelboken burde Pascal Gross ha sett rødt da han rev ned Dominik Szoboszlai like før pause, da han laget straffespark. Reglene sier at det er rødt dersom en spiller ikke forsøker å spille ballen.

Anthony Taylor ga ingen kort, og kampen fortsatte med 11 mot 11.

Det har vært en uke der nesten alt har handlet om dommerne, etter VAR-skandalen på Tottenham Hotspur Stadium forrige helg, men Jürgen Klopp ønsket ikke å snakke om Gross-situasjonen etter kampen.

– Jeg er over det. Jeg er for gammel, var det korte svaret fra manageren.

Rettferdig resultat

Klopp hadde ingenting å si på resultatet, og at de to lagene delte poengene på AMEX Stadium.

– Dessverre var det et rettferdig resultat. De er et. veldig godt lag, og vanskelig å forsvare seg mot, sier han.

– Vi ønsket å presse dem høyt, men de kan spille seg ut og da blir banen for stor. Det er klart at vi burde scoret 3-1, men kampen forble åpen, sier han videre.

De Zerbi var misfornøyd

En som var misfornøyd med dommerne og resultatet var Roberto De Zerbi.

– Det er godt poeng, men i de 90 minuttene spilte vi bedre enn Liverpool. Vi slapp inn to mål på en veldig dårlig måte. Da forsto vi ikke at vi kunne ligge under. I den andre omgangen kunne de ha punktert kampen før vi scoret. Men generelt var det en god kamp, og begge lag spilte godt, sa Brighton-manageren på sin pressekonferanse.

Han var rasende på sidelinjen da laget hans ikke fikk straffespark etter at ballen traff Virgil van Dijks hånd. Han fikk det gule kortet for reaksjonen sin, og forteller at han snakket med Klopp om det.

– Jeg elsker Klopp! Han kan gjøre hva han vil, for jeg har stor respekt for ham og ser på ham som en av de beste trenerne i verden. Jeg liker måten han oppfører seg for, og når han sier noe er jeg enig i 99 prosent av tiden. Det var et klart straffespark, og det fortalte jeg dommeren. Det var straffe, men det skulle ikke vært frispark da vi scoret det andre målet. Jeg er ærlig, og fortalte Jürgen hva jeg tenker.

Nå er det landslagspause, og de røde skal ikke i aksjon igjen før Merseyside-derbyet 21. oktober.

Kampkommentar Brighton - Liverpool: Brighton straffet Liverpool, Liverpool straffet Brighton og til slutt følte begge på en slags skuffelse

Dette Liverpool-laget kan score på mange måter, men også slippe inn på så mange ulike veier.