En prat med manageren og kapteinen var nok til å bli overbevist

Jürgen Klopp og Virgil van Dijk overbeviste Ryan Gravenberch om å komme til Liverpool.

Ryan Gravenberch har vært et eneste stort smil etter at han kom til Liverpool på deadline day i sommerens overgangsvindu, og den unge midtbanespilleren har vist tegn til at han kan bli en god spiller for de røde i årene fremover. 

I en video Sky Sports har lagt ut svarer 21-åringen på spørsmål supportere har sendt inn via Reddit, og han er i godt humør når han blant annet forklarer hvordan Jürgen Klopp overbeviste ham om å slutte seg til de røde. 

– Jeg snakket med treneren og han ga meg en god følelse, ga uttrykk for at han ønsket meg i laget og forklarte hvilke planer han hadde for meg. Så det var en rask og enkel avgjørelse, sier Gravenberch, som også snakket med landsmann og kaptein Virgil van Dijk før han bestemte seg for å forlate Bayern München til fordel for Liverpool. 

– Jeg snakket litt med Virgil. Han fortalte litt om hvor stor Liverpool er som klubb, og at han regnet med jeg kom til å få mye spilletid her, sier Gravenberch.

Midtbanespilleren snakker også blant annet om hvem som har imponert han mest på trening, hvem som er den morsomste i garderoben og hvem som har vært de største forbildene i oppveksten. 

Første ligakamp fra start i vente?

Gravenberch er ikke med verken i seniortroppen eller på U21-landslaget i denne samlingen. Det er fordi landslagstrenerne var skuffet over at 21-åringen prioriterte å flytte til Liverpool og finne seg til rette der da den forrige samlingen gikk av stabelen. 

Dermed får nederlenderen god tid til å trene inn mot neste helgs hjemmekamp mot Everton, der mye ligger til rette for at han kan få sin første ligakamp fra start for de røde. 

Curtis Jones er ute med suspensjon, mens Alexis Mac Allister kommer sent tilbake fra samlingen i Sør-Amerika. I tillegg er Thiago og Stefan Bajcetic trolig fremdeles uaktuelle, og dermed kan døren åpne seg for spilleren som forlot tysk fotball i søken etter mer spilletid. 

Så langt har han vært på banen i syv strake kamper for Liverpool - fra start mot LASK, Leicester og Union Saint-Gilloise, og som innbytter mot Wolves, West Ham, Tottenham og Brighton. 

Landslagssjefen klarer ikke legge Gravenberch sin avgjørelse bak seg

Landslagssjefen klarer ikke legge Gravenberch sin avgjørelse bak seg

Ronald Koeman er fremdeles skuffet over Liverpool-spilleren.

I ferd med å vise seg som et røverkjøp!

Spillerbørs og folkebørs: I ferd med å vise seg som et røverkjøp!

Ryan Gravenberch er i gang for Liverpool, og nysigneringen nærmer seg sin første ligakamp fra start etter en ny sterk prestasjon i Europa.

Kommentar 05.okt 22:55