– Fansen føler på en urettferdighet, og det gjør vi også

Alisson var snakkesalig da han ble spurt om Diaz-situasjonen etter Tottenham-kampen.

Alisson er kjent som en rolig og sindig keeper, men etter kampen mot Tottenham klarte ikke brasilianeren å holde igjen frustrasjonen.

Han startet gårsdagens intervju med å si at han ikke likte å snakke om dommeravgjørelser, før han kjørte på.

– Min stilling til det er veldig klar, for alle så det (Diaz-situasjonen). Noen ganger føles det som om vi er fanger. Når noen åpner munnen, blir vi straffet fra alle kanter, sa banens gigant til ESPN etter kampslutt.

Målvakten stod en fantastisk kamp for Liverpool, og leverte en rekke solide redninger. På tampen måtte også han gi tapt for presset.

– Vi er mennesker også, og vi blir opprørt av slike ting. Fansen føler på en urettferdighet, og det gjør vi også. En slik feil får konsekvenser, og den påvirket resultatet av kampen. I dag kunne alt ha vært annerledes. Nå må vi stå sammen i dette, fortsatte Alisson.

GODE ORD: Alisson var kjapt borte hos Joel Matip etter det avgjørende selvmålet på overtid.

GODE ORD: Alisson var kjapt borte hos Joel Matip etter det avgjørende selvmålet på overtid.

Rettet blikket mot media

30-åringen er en supporter av VAR, og mener redskapet er en god ting for fotballen, men bare om den fungerer slik den skal.

– Utrolig nok fortsetter disse hendelsene å skje med noe så enkelt, noe som er så objektivt. Og teknologien er tilgjengelig. Hvorfor bruker de ikke teknologien som FIFA brukte i Verdensmesterskapet, spør han seg.

I VM i Qatar ble det testet ut en ny og automatisk teknologi for å få en rask og riktig avgjørelse i offsidesituasjoner.

– Vi så på den i pausen. Ikke for å utnytte dommerfeilen, men heller for å vurdere hva vi gjorde riktig i kampen. Det var et flott trekk, og noe vi så på først og fremst for å se hva vi kunne få til i andre omgang.

Alisson rettet så fokuset mot ESPN, og ba journalisten sette situasjonen i søkelyset.

– Vi kom tilbake for å spille andre omgang, og dessverre var det en annen utvisning, som også er verdt å nevne. Denne kampen har mange dommeravgjørelser, og jeg tror det er opp til dere å diskutere dem grunding. Dere må snakke om det fordi denne typen saker er svært frustrerende. 

Nå er det på tide at vi får se ekte konsekvenser for forferdelig avgjørelser!

Nå er det på tide at vi får se ekte konsekvenser for forferdelig avgjørelser!

Sint, frustrert og skuffet. Alle følelsene ble satt i sving lørdag kveld.

Kommentar 01.okt 17:01
«En skandale for Liverpool, og en desillusjonerende opplevelse for de nøytrale»

Dette skriver avisene:«En skandale for Liverpool, og en desillusjonerende opplevelse for de nøytrale»

VAR-kontroversen og Liverpools iherdige innsats preger nyhetsbilde i de engelske avisene.

Innsikt 01.okt 13:30