SkadeoppdateringGakpo klar, Robertson operert og midtbaneduo ute

Cody Gakpo er klar for å komme inn på laget mot Toulouse, dersom Klopp vil.

Forrige torsdag kunne vi se at Cody Gakpo hadde blitt så bra etter skaden sin at han igjen trente med lagkameratene. Men da kampen mot Everton kom på lørdag, var han ikke i troppen.

Jürgen Klopp bekreftet på fredagens pressekonferanse at nederlenderen først hadde trent for fullt fra søndag, men at han nå er helt klar igjen.

– Cody trener for fullt, og har gjort det siden søndag, sa Klopp.

– Han vil være tilgjengelig i troppen, og hva vi gjør med det får vi se, men det er gode nyheter.

Robertson operert og midtbaneduo ute

Andy Robertson er ventet å være ute i rundt tre måneder etter at spesialistene rådet Liverpool til operasjon etter skulderskaden han fikk mot Spania for snart to uker siden.

Operasjonen ble utført i dag.

– Robbo er operert, og alt gikk bra. Så bra som det kunne gå. Rehabiliteringen starter så snart han våkner, for jeg tror det skjedde i morges, sa Klopp.

– Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta, men det første steget er tatt, så det er bra, sier han videre.

To som ikke bli klare, og som fortsatt er ute på ubestemt tid, er Stefan Bajcetic og Thiago Alcantara. Bajcetic har en leggskade og har vært ute i en måned, mens Thiago ikke har spilt hele sesongen etter hofteoperasjon i april med flere tilbakeslag.

– Nei, nei. Thiago trener ikke med laget, var det korte svaret fra Klopp.

Klopp nevnte ikke Ben Doak eller Conor Bradley i sin pressekonferanse. Caoimhin Kelleher har også trent siden torsdag, og var på benken i derbyet, så han bør være aktuell for en startplass mot Toulouse.

Liverpool - Toulouse spilles torsdag kl. 21.00, og vises på V Sport 1 og Viaplay.

– Robertson er operert og alt gikk bra

Vi fulgte pressekonferansen:– Robertson er operert og alt gikk bra

Jürgen Klopp og Curtis Jones har møtt pressen.

Vant sitt første trofé på 86 år og gikk til Europa League, men manageren ble sparket fordi de kom på 13. og ikke 11. plass ...

Damien Comolli fra Liverpool til «To Lose FC»Vant sitt første trofé på 86 år og gikk til Europa League, men manageren ble sparket fordi de kom på 13. og ikke 11. plass ...

Kjøpet av Jordan Henderson skal ha vært dråpen som fikk Damien Comolli sparket i Liverpool. I Toulouse har han tatt data og fotball til det ekstreme.

Innsikt 09.nov 11:22